Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Leipzig pobijedio Herthu i bježi drugoplasiranom Bayernu tri boda

Leipzig
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
17.12.2016.
u 18:17

Mainz je nadigrao HSV sa 3:1, a trostruki strijelac za domaćine bio je 27-godišnji veznjak Danny Latza, koji je ove sezone igrao samo 190 minuta

U 15. kolu Bundeslige u subotu je Leipzig na domaćem terenu pobijedio Herthu sa 2:0, i sada bježi drugoplasiranom Bayernu tri boda. Strijelci za Leipzig bili su Timo Werner (40) i Willi Orban (62).

Mainz je nadigrao HSV sa 3:1, a trostruki strijelac za domaćine bio je 27-godišnji veznjak Danny Latza, koji je ove sezone igrao samo 190 minuta.   

Alen Halilović opet nije bio u sastavu HSV-a, koji nalazi blizu sezone ispadanja, na 16. mjestu.

Dan ranije Hoffenheim i Borussia Dortmund su odigrali 2:2, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić zaigrao je za Hoffenheim  posljednjih pola sata.

Večeras Wolfsburg igra protiv Kovačeva Eintrachta, a u nedjelju se sastaju Darmstadt - Bayern, te Bayer Leverkusen - Ingolstadt.

Rezultati:
Augsburg - Borussia (M) 1:0
Werder - Köln 1:1    
Mainz - HSV 3:1
Leipzig - Hertha 2:0
Schalke - Freiburg 1:1

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije