Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANSKI GUARDIAN:

Pregovore Kovačića s Realom završio je Mario Mamić!

Mario Mamić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
18.08.2015.
u 08:25

Mario Mamić bio je i na pregovorima kada je Kovačić u siječnju 2013. potpisivao za Inter, a na “Meazzi” bio je i kada je Marcelo Brozović u siječnju potpisao za Inter.

Ugledni engleski dnevnik Guardian jučer je donio zanimljiv tekst u kojem tvrdi da je Kovačićev transfer u Real završio Mario Mamić, sin Zdravka Mamića. Štoviše, za Marija Mamića napisali su da je Kovačićev agent.

Zanimljivo, isti list još je 22. lipnja napisao da Mario Mamić pregovara s Realom o svom igraču.

Mario Mamić bio je i na pregovorima kada je Kovačić u siječnju 2013. potpisivao za Inter, a na “Meazzi” bio je i kada je Marcelo Brozović u siječnju potpisao za Inter.

No, za razliku od Guardiana koji tvrdi da je Kovin agent Mamić, Transfermarkt piše da ga zastupa Mondial Sport, agencija koja zastupa i Cavanija, Matića, Coutinha...

>>Mateo Kovačić postao je glavna vijest, evo što o transferu kažu navijači Reala!

>>Mateo Kovačić nikad nije davao sto posto za Inter, dobro da odlazi

>>Na žalost navijača Intera, Perez je ipak gledao Matea Kovačića

Komentara 32

FI
Fisherman
10:46 18.08.2015.

Al su se uzjogunili dalmusi.Pa ko ce prodat igraca ako ne Mamic....pa nece valjda zmigavi Brbic ili homoseksualno nastrojeni Baldasar.

IS
isljednik
11:10 18.08.2015.

a gle jalnih bezgaćaša kako se dižu na stražnje noge,hahaha....a što fali kovačiću što mu je m.mamić manager? dobivat će sad u realu 30 mil.kuna godišnje i tako 5 godina tj. 150 mil.kuna! da dade i 20% manageru, ostane mu preko 100 mil.kuna

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:15 18.08.2015.

Sve iz obotelji mamić na sva mimistarska mjesta.... garantiram da gore ne može bit, jedino bolje..... tek tada ima šanse da se dogodi prije spominjani tsunami od strane sdp-a za koji vidimo da je bio prodavanje magle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije