Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednja stuba

Predstavljamo moguće Dinamove protivnike u 4. pretkolu LP-a

Dinamo Split (1)
Pixsell
08.08.2013.
u 11:55

Eliminacijom Sheriffa, odnosno plasmanom u kvalifikacijsko pretkolo, Dinamo je od Uefe zaradio premiju od 2,1 milijuna eura, te osigurao još osam europskih utakmica ove jeseni

Dinamo je od Uefe zaradio premiju od 2,1 milijuna eura, te osigurao još osam europskih utakmica ove jeseni: dvije u kvalifikacijskom pretkolu i šest u grupnoj fazi Lige prvaka ili Europske lige.

Ovo je sedma godina zaredom da Dinamo ostaje u Europi barem do Božića, što je potvrda stabilnosti kluba.

Od pet mogućih suparnika u 4. pretkolu, plavi su već bili eliminirali Maribor (2003., 2012.), te bugarski Ludogorec iz Razgrada (2012.).

A često osporavani Kruno Jurčić u prilici je postati prvi trener koji će plave dva puta odvesti u Ligu prvaka, u kojoj je nastupio i kao igrač plavih...

Austria Beč: Prvak Austrije, na klupi bivši hrvatski reprezentativac Nenad Bjelica. Ukupna vrijednost momčadi: 21,6 milijuna eura. Bez izrazitih zvijezda...

Ludogorec: Vodi ga Bugarin Stojčo Stojev, ima pet Brazilaca, jednoga Francuza i Španjolca... Ukupna vrijednost: 25,7 milijuna eura.

Šahter: Iznenađujući pobjednici nad Bateom u 2. pretkolu, imaju dvojicu igrača iz BiH (Džidića i Vasiljevića). Ukupna vrijednost: 4,9 milijuna eura.

Maribor: Vodi ih sjajni trenerski mag Ante Čačić i on im je najjače oružje. Najveća zvijezda je Makedonac Ibraimi (Ademijev bratić). Ukupna vrijednost: 11,4 milijuna eura.

Legia: Vodi ih poljski stručnjak Jan Urban, kapetan je Ivica Vrdoljak. Ukupna vrijednost momčadi: 21,9 milijuna eura. Najvrijedniji - češki vratar Kuciak (2,2 milijuna eura).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije