Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PRODAJE

Predsjednika Napolija nasmijala ponuda Arsenala za Insignea

'Napoli\'s players toss their president Aurelio De Laurentiis into the air as they celebrate after their Italian Serie A soccer match against Inter Milan at the San Paolo stadium in Naples May 15, 201
'GIAMPIERO SPOSITO'
08.06.2014.
u 21:45

- Pa Insigne će uskoro vrijediti oko 70 milijuna eura i tek tada će doći u obzir prodaja - rekao je De Laurentiis.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis ismijao je ponudu Arsenala od 20 milijuna eura za njegovog ponajboljeg igrača Lorenza Insignea.

- Nasmijali su me tom ponudom, pa Insigne će uskoro vrijediti oko 70 milijuna eura i tek tada će doći u obzir prodaja - rekao je De Laurentiis, kojeg zasigurno neće natjerati da se predomisli ni činjenica što Arsenal misli ponuditi i 25 milijuna eura za 23-godišnjeg Talijana.

A sve je "zakuhao" Insigneov menadžer, jer je topnicima ostavio otvorena vrata i kazao kako su on i Insigne polaskani ponudom. No nakon istupa predsjednika Napolija jasno je da od toga ništa.

Ništa neće biti ni od dolaska Erika lamele u Napoli, De Laurentiis tvrdi da ostankom Rafe Beniteza na kormilu momčadi više ne trebaju tako skupo pojačanje.

- Sad smo zainteresirani za Lamelinog suigrača Sandra, a i Roma nam je ponudila Pabla Osvalda - otkriva predsjednik Napolija.

Sve u svemu, bit će ovo iznimno zanimljivo ljeto po pitanju nogometnih transfera.

>> 'Luđak koji ima 70 milijuna eura neka uzme Cavanija'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije