Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Napolija

'Luđak koji ima 70 milijuna eura neka uzme Cavanija'

edison cavani
PA/Pixsell
19.03.2013.
u 10:07

Prema pisanju engleskih medija, Manchester City prvi je u redu potencijalnih kupaca i ozbiljno razmišlja o tome da otkupi njegov ugovor

Interes za Edisona Cavanija sve je veći, ali Napoli se sigurno neće tek tako odreći svog najboljeg igrača. Potvrdio je to i njihov predsjednik Aurelio De Laurentiis.

- Mi ga svakako želimo zadržati, ali u njegovu ugovoru postoji klauzula koja nam jamči visoku odštetu. Ako je neki luđak spreman izdvojiti 70 milijuna eura, neka ga odvede. Napoli bi tada imao čistu zaradu od 63 milijuna eura. Ipak, konačnu odluku donijet će sam Cavani. On zna da ga ovdje svi jako cijenimo i to ne samo zbog golova koje postiže, već zbog toga što je vrhunska osoba.

Cavani je u odličnoj formi ove sezone, u 35 utakmica postigao je 29 pogodaka. Prema pisanju engleskih medija, Manchester City prvi je u redu potencijalnih kupaca i ozbiljno razmišlja o tome da otkupi njegov ugovor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije