Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SLAVEN JE SOCIJALIST'

Predsjednik West Hama: Bilić će novi ugovor dobiti tek kada dokaže da nije jednosezonsko čudo

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.03.2016.
u 12:16

– Moram vam odmah reći da je jako zainteresiran za naš projekt, a ne za novac. On je pomalo socijalist – rekao je Sullivan u razgovoru za britanski tabloid Mirror.

Slaven Bilić mogao bi dobiti produljenje ugovora u West Hamu, ali najranije u siječnju 2017. godine kada dokaže da nije "jednosezonsko čudo", poručio je jedan od predsjednika West Hama, David Sullivan.

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije nadmašio je očekivanja koja su mu na početku sezone postavili predsjednici kluba David Sullivan i David Gold te se sada nalazi na petom mjestu prvenstvene ljestvice. Od četvrtog mjesta koje drži Manchester City i koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, dijeli ga samo jedan bod. 

– Ponudit ću Slavenu novi ugovor, ali ne prije siječnja. Želim se uvjeriti da nije jednosezonsko čudo. Uvjeren sam da on to nije, ali razgovarat ćemo u novoj godini. Nigdje ne može otići jer je pod ugovorom. Moram vam odmah reći da je jako zainteresiran za naš projekt, a ne za novac. On je pomalo socijalist – rekao je Sullivan u razgovoru za britanski tabloid Mirror.

Bilić je prošlog ljeta potpisao trogodišnji ugovor s klubom, a samo produljenje donosi i veća primanja. Britanski novinari pišu kako bi se ona u njegovu slučaju mogla povećati s 2,2 milijuna na 2,5 milijuna eura godišnje. Također, West Ham će ove sezone igrati zadnju sezonu na Boleyn Groundu te se nakon 112 godina preseliti na londonski Olimpijski stadion kapaciteta od 60 000 mjesta, gdje bi utakmice Lige prvaka, ako čekićari izbore to natjecanje, bile pravi spektakl. 

>> Slaven Bilić će imati više navijača nego što se nadao na novom stadionu

Komentara 5

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
22:41 25.03.2016.

Predsjednik West Hama: Bilić će novi ugovor dobiti tek kada dokaže da nije balkansko domoljubno čudo koje je odgovorno da stalno nestane koja lopta, trenirka ili dres u trening centru kluba.

Avatar salvator
salvator
13:39 25.03.2016.

Pazi se Slavene da te ne pojedu.navijam za tebe!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:38 25.03.2016.

Slavene trazi podebljani ugovor na kraju sezone ili idi dalje. Sad kao uvjeren je a nije siguran. Ili je uvjeren ili nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije