Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE POTPIS

Predsjednik Seville: Dogovorili smo produljenje Rakitićevog ugovora

Ivan Rakitić
Press Association/PIXSELL
05.03.2014.
u 16:55

- Sve je dogovoreno. Čekamo još samo njegovog zastupnika da potpiše dokumente - rekao je Castro.

Predsjednik Seville Jose Castro potvrdio je da je s Ivanom Rakitićem kojega zastupa brat i agent Dejan konačno dogovoreno produljenje ugovora.

- Sve je dogovoreno. Čekamo još samo njegovog zastupnika da potpiše dokumente - rekao je Castro.

Proteklih se tjedana spominjalo da će Rakitić produljiti ugovor, a Sevilla zauzvrat spustiti odštetnu klauzulu s 40 na 15-ak milijuna eura. Također, hrvatski je veznjak tražio 3,5 milijuna eura godišnje neto plaće. Predsjednik Seville ništa od toga nije komentirao.

- Pregovori su bili teški. Obje strane uložile veliki trud - bilo je sve što je rekao predsjednik Seville.

Rakitiću važeći ugovor vrijedi do kraja iduće godine, no i nakon njegova produljenje će teško još dugo ostati u Sevilli budući da su se za njega zanimali Barcelona, Atletico, Liverpool... Castro je to napravio samo kako bi ojačao svoju poziciju uoči pregovora s potencijalnim kupcima.

>> Rakitić: Razumjet ću budu li mi Švicarci zviždali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije