Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDVA DOČEKAO PRILIKU

Predsjednik Reala opleo po Mbappeu: On više ne postoji, zaboravljen, ništa se nije dogodilo...

Foto: reuters
1/27
29.05.2022.
u 09:37

Florentino Perez odmah nakon finala bocnuo je Francuza.

Nakon 14. naslova najbolje momčadi europskog kontinenta predsjednik Reala Florentino Perez nije propustio priliku bocnuti Kyliana Mbappea.

Mbappe se činio kao sigurno pojačanje Kraljevskog kluba, no na kraju je odlučio potpisati novi ugovor s PSG-om.

- Real će uvijek nastojati u tome da ima najbolje igrače, ali Mbappe je već zaboravljen, ništa se nije dogodilo. Ta tema je zaboravljena - rekao je Perez pa dodao:

- Danas Mbappe ne postoji, postoji samo slavlje Real Madrida i njegovih igrača, prvaka Europe.- zaključio je Perez.

Podsjetimo, Real je svladao Liverpool s 1-0, a pogodak je zabio mladi Vinicius Junior u 59. minuti. Kraljevskom klubu ovo je 14. titula u povijesti kluba, odnosno peta u posljednjih 9 godina.

>> Pogledajte: Emotivni Modrić nakon finala ekskluzivno za Večernji list: Nitko nije vjerovao u nas...osjećam se fenomenalno!


 

Komentara 2

Avatar Mistborn
Mistborn
10:38 29.05.2022.

Novinari, sramota ljudskog roda 🤨 ..... Velika je razlika između "On više ne postoji" i "On DANAS ne postoji".

PO
pocrn
20:17 30.05.2022.

je, sigurno posebno kad to veli mafiozo Perez !, istina, kada mbappe odradi ovaj novac bit će u godinama kada će ga svi htjeti u svojim klubovima pa i muljatori iz Madrida !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije