Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grčka

Savvidis dobio drastičnu kaznu, a PAOK ostao bez bodova i naslova

Ivan Ignatjevič Savvidis
Foto: Twitter
29.03.2018.
u 13:57

Predsjednik PAOK-a Ivan Savvidis kažnjen je i sa 100.000 eura

Disciplinska komisija Grčkog nogometnog saveza kaznila je predsjednika PAOK-a Ivana Savvidisa s tri godine zabrane ulaska na sve stadione zbog utrčavanja na teren s pištoljem za pojasom tijekom prvenstvene utakmice protiv AEK-a igrane u Solunu 11. ožujka.

Savvidis je naoružan utrčao u teren nakon što su izbili neredi jer je sudac u završnici utakmice kod rezultata 0-0 poništio pogodak PAOK-a.

Predsjednik PAOK-a kažnjen je i sa 100.000 eura.

Prekinuti susret između PAOK-a i AEK-a registriran je rezultatom 3-0 u korist atenskog sastava.

Usto su PAOK-u zbog nereda na toj utakmici oduzeta tri boda u ovom prvenstvu te će u sljedeće krenuti s minus dva boda, sljedeće tri domaće utakmice morat će igrati bez gledatelja, a morat će i platiti 63.000 eura kazne. 

Iz PAOK-a su najavili žalbu na ovu odluku.

Zbog nereda u Solunu grčka je Vlada odlučila prekinuti prvenstvo pa se utakmice predviđene za subotu 17. i nedjelju 18. ožujka nisu igrale, no prije dva dana ipak je donesena odluka kako će se prvenstvo nastaviti već ovoga vikenda.

Komentara 4

PE
peugeot
15:50 29.03.2018.

Jos uvijek bez odgovora ! Dakle, je li PAOK postigao regularan gol protiv AEK ili se njegov igrac koji nije apsolutno ni dotakao loptu nalazio u ofsajdu kad je lopta odsjela u mrezi? Molim, odgovor. 'Ajmo nanovo gledati video pa prosudite!

PE
peugeot
16:01 29.03.2018.

Ova prebpgata budaletina s revolverom, predsjednik PAOK ima svoju tvornicu duhana u Rusiji i silne milijarde. Da nije utrcao s revolverom ovaj mec bi sigurno bio presudjen u korist PAOK-a jer je postignuti gol regularan (niko nije od PAOK igracaa bio u ofsajdu dotakavsi loptu koja se kretala i usla u gol AEK.

DU
Deleted user
15:20 29.03.2018.

bivsi kadar crvene armije i ruski državljanin ivan savidis sigurno nece biti sretan ovom odlukom. jos jedan primjer neprijateljskog ponašanja eu prema prijateljskim rusima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije