Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Predsjednik Osijeka: Prodavat ćemo igrače, ali ne zato što moramo

Ivan Meštrović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
28.08.2018.
u 11:52

- I nema tu riječi o padu rezultatskih ambicija. Ovdje je riječ o odgovornosti prema budućnosti - poručio je Meštrović

Eros Grezda bi ovih dana mogao otići iz Osijeka u Glasgow Rangerse za tri milijuna eura. Dio navijača zamjera klubu što rasprodaje igrače pa se oglasio predsjednik Ivan Meštrović.

- Osijek će prodavati igrače. Ne zato što to trenutno mora, već stoga što to želi. Prvenstveno što želi većim klubovima staviti Osijek na mapu kupnje igrača. Težim Osijek napraviti samoodrživim klubom, u bližoj ili daljnjoj budućnosti. Danas-sutra možda više ne bude bilo Meszarosa ili mene, ali Klub će ostati. A ostat će bolji no što je ikada bio. To je moja obveza. Pritom jako vodimo računa kako prodajemo. Držimo se stava da igrači koji odlaze iz Osijeka vrijede milijun + EUR. Također, držimo se stava da prvenstveno želimo prodavati igrače na zapad - poručio je Meštrović pa dodao:

- Naši transferi progresivno rastu: 1; 1,2; 2; pa 3 milijuna eura. Igrače prodajemo u zvučne zapadne klubove koji nam se vraćaju kao kupci. Svi oni, a i ostali klubovi iz njihovih bogatih liga, znaju za "tamo neki Osijek" gdje se sada ima što za kupiti. Izuzevši Dinamo, prvenstveno zbog apsolutnih iznosa koje postiže prodajama svojih igrača, vjerujem da imamo najstaloženiju, najodrživiju i najperspektivniju politiku i koncept odlazaka igrača iz našeg kluba.

Na kraju je dodao:

- I nema tu riječi o padu rezultatskih ambicija. Ovdje je riječ o odgovornosti prema budućnosti. Isto kao u slučaju kampa i stadiona Pampas. Osijek prije svega, ali Osijek koji će u budućnosti većim dijelom, ako već ne u potpunosti, moći sam sebe financirati. I to ne zato što se nečega bojim ili sam se umorio, već stoga što je to jedini ispravni put ako želimo imati stabilan, velik i Europi poznati klub. Vjerujte, kao i do sada, sve u zalog budućnosti. Bližoj i daljnjoj.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:25 28.08.2018.

Tako je ispravno .... davno su prošla vremena kad su neozbiljni pilitičari trpali zvezdi u kasu ili Piksi Stojković da 200 000 ondašnji dojč maraka u zajam za preporod srbije pa opet završe na istom mjestu ... druga su vremenaa a to se po rezultatima zvezde najbolje vidi

FR
Frapin
15:04 28.08.2018.

da da Meštrović trebaš se osigurati u slučaju tvoje smjene.Tko vas nezna skupo bih vas platio smradovi fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije