Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POLJUDU NIŠTA NOVO

Predsjednik Jakobušić mijenja trenere kao čarape, stigao već šesti u dvije godine

U utakmici 11. kola Prve HNL-a nogometaši Hajduka i Osijeka odigrali su 1-1
Milan Sabic/PIXSELL
13.09.2022.
u 08:40

'U prvoj četvrtini prvenstva već pet trenera je u HNL-u platilo glavom, to se nije događalo u prošlosti'

Dolaskom Mislava Karoglana na privremenu dužnost trenera Hajduka, predsjednik Lukša Jakobušić je postavio već šestog šefa sručnog stožera u posljednje dvije godine.

Puno je to za jedan klub koji želi postati ozbiljan po svim europskim parametrima, zadnja žrtva postao je Valdas Dambrauskas kojeg je zamijenio njegov dosadašnji pomoćnik.

Prije Litavca, po preuzimanju vlasti od strane Jakobušića, glavni trener je bio Hari Vukas, nakon njega privremeno je stigao Boro Primorac iz Akademije, slijedili su stranci - Talijan Paolo Tramezzani, te totalni promašaj Jens Gustafsson. 

Dambrauskas se kao i Tramezzani može smatrati dobrim izborom. No, unatoč izborenom trofeju u Kupu i to prvom nakon 2013. godine, nije izdržao niti godinu dana na klupi Hajduka.

- Pomalo iznenađujuća odluka iako se zadnjih dana kritički pisalo o igrama Hajduka pa se možda i moglo pretpostaviti da će doći do ove situacije. U prvoj četvrtini prvenstva već pet trenera je u HNL-u platilo glavom, to se nije događalo u prošlosti. Dobre strane Dambrauskasa su osvojen postotak bodova, imao je niz od 12-13 utakmica bez poraza prošle sezone, nakon devet godina je vratio trofej na Poljud, završio je prošlu sezonu na drugom mjestu.  - rekao je emisij Stadion, Mario Carević, igračka legenda Hajduka. 

>> Pogledajte slavlje nakon jedne od najvećih Dambrauskasovih pobjeda 

 

 

Komentara 3

ZO
zoranos
09:58 13.09.2022.

Dovodiš igrače bez odštete, igrače koji su otpisani ili koji žele promjenu i kojima istiće ugovor i sa takvom politikom se nadaš probijati u Europi i rušiti Dinamo koji kupuje Štefulja i Nevistića za preko 2 milijuna eura da bi mu sjedili na klupi??? Ako to nisu nerealne želje onda ne znam što su! Lažu bedasti narod koji stvarno mora da je prenaivan da u to povjeruje, pa imaju 20 tisuća da ne kažem koga na tribinama koji vjeruju da je zamlja ravna očito i u euforiji čeka da se to i dokaže! I tako svake godine već desetljećima, a zemlja i dalje okrugla. Pa dokle više???

HU
Hulk
17:51 13.09.2022.

Ispravak netočnog navoda!Nije vam Dambrauskas donio kup protiv Rijeke nego glavni sudac sa VAR sobom i HNS ! Rijeka je unapred bila žrtvovana zbog mira u Hajduku,Splitu i Dalmaciji !

HU
Hulk
09:02 13.09.2022.

Nije se rodio još trener koji bi zadovoljio" ulicu " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije