Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ SOUDANI

Predsjednik Hajduka: Prekinite ovaj teatar apsurda, stanje je neodrživo

26.05.2016., Split - Novi predsjednik uprave Hajduka Ivan Kos odrzao je konferenciju za medije na kojoj je predstavio dva nova suradnika. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
21.04.2017.
u 16:43

- Prve HNL sa zahtjevom za hitnim sastankom na kojem će se konačno raspraviti ovo neodrživo stanje u hrvatskom nogometu. Imamo spremne zahtjeve od kojih nećemo odustati, dok se ovaj teatar apsurda ne prekine - rekao je Kos

Predsjednik Hajduka Ivan Kos oglasio se nakon što je komisija za žalbe HNS-a poništio kaznu Dinamovu nogometašu El Arabiju Hilal Soudaniju kojega je disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić bio suspendirao.

- Nakon današnje, nažalost, očekivane odluke Komisije za žalbu u "slučaju Soudani", HNK Hajduk je poslao dopis HNS-u i svim klubovima Prve HNL sa zahtjevom za hitnim sastankom na kojem će se konačno raspraviti ovo neodrživo stanje u hrvatskom nogometu. Imamo spremne zahtjeve od kojih nećemo odustati, dok se ovaj teatar apsurda ne prekine. Apeliram i na ostale klubove da se priključe ovoj inicijativi jer ovo nije prvi put da su naknadna pamet, upitne odluke i maćehinski odnos naštetili hrvatskom nogometu - rekao je Kos.

Hajduk je na službenoj stranici poručio da se komisija nikada nije sastala ovako brzo te da je slučaj Soudani "još jedan opasan presedan u nizu koji potvrđuje ružnu sliku o općem stanju u hrvatskom nogometu".

>> HNS poništio suspenziju, Soudani može igrati u derbiju s Hajdukom

Komentara 17

BU
buljanzeljko453
18:19 21.04.2017.

Haha sutra petarda, a sudani na klupi. .hajduk je ekipa za solidan trening, a presedan je da je kos predsjednik hajduka

GE
genex
18:03 21.04.2017.

stanje je neodrživo, i to već 11 godina.ako bog da sreće,izgleda da bi se moglo produžiti i na 12 godinu.

MA
mađar
17:45 21.04.2017.

Kaj oni još postoje i igraju. Ajde pustite Bile tiće i dicu bar u jedno kolo u Europu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije