Naslovnica Sport Nogomet

Predsjednik Hajduka: Prekinite ovaj teatar apsurda, stanje je neodrživo

- Prve HNL sa zahtjevom za hitnim sastankom na kojem će se konačno raspraviti ovo neodrživo stanje u hrvatskom nogometu. Imamo spremne zahtjeve od kojih nećemo odustati, dok se ovaj teatar apsurda ne prekine - rekao je Kos
21. travnja 2017. u 16:43 18 komentara 1274 prikaza
26.05.2016., Split - Novi predsjednik uprave Hajduka Ivan Kos odrzao je konferenciju za medije na kojoj je predstavio dva nova suradnika. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Predsjednik Hajduka Ivan Kos oglasio se nakon što je komisija za žalbe HNS-a poništio kaznu Dinamovu nogometašu El Arabiju Hilal Soudaniju kojega je disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić bio suspendirao.

- Nakon današnje, nažalost, očekivane odluke Komisije za žalbu u "slučaju Soudani", HNK Hajduk je poslao dopis HNS-u i svim klubovima Prve HNL sa zahtjevom za hitnim sastankom na kojem će se konačno raspraviti ovo neodrživo stanje u hrvatskom nogometu. Imamo spremne zahtjeve od kojih nećemo odustati, dok se ovaj teatar apsurda ne prekine. Apeliram i na ostale klubove da se priključe ovoj inicijativi jer ovo nije prvi put da su naknadna pamet, upitne odluke i maćehinski odnos naštetili hrvatskom nogometu - rekao je Kos.

Hajduk je na službenoj stranici poručio da se komisija nikada nije sastala ovako brzo te da je slučaj Soudani "još jedan opasan presedan u nizu koji potvrđuje ružnu sliku o općem stanju u hrvatskom nogometu".

>> HNS poništio suspenziju, Soudani može igrati u derbiju s Hajdukom

Elipso

  • buljanzeljko453:

    Haha sutra petarda, a sudani na klupi. .hajduk je ekipa za solidan trening, a presedan je da je kos predsjednik hajduka

  • genex:

    stanje je neodrživo, i to već 11 godina.ako bog da sreće,izgleda da bi se moglo produžiti i na 12 godinu.

  • mađar:

    Kaj oni još postoje i igraju. Ajde pustite Bile tiće i dicu bar u jedno kolo u Europu.