Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVAKU POHVALU

Potez kojim su Japanci oduševili svijet napravio i novak u HNL-u!

Gorica
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/6
03.09.2018.
u 08:31

Pred njima je sada reprezentativna stanka, a onda će 15. rujna na svom stadionu u sedmom kolu ugostiti vodeću momčad HNL-a Dinamo.

Najugodnije iznenađenje na početku nove sezone novi je prvoligaš Gorica.

Momčad Sergeja Jakirovića stigla je i do treće uzastopne pobjede s rezultatom 2:0 , ovog puta u Puli protiv Istre. Nova tri boda osigurali su golovima Joeya Suka i Lukasza Zwolinskog u nastavku utakmice.

No, ne oduševljavaju igrači Gorice samo na terenu. Nakon utakmice na njihovu je Facebooku osvanula fotografija svlačionice u Puli nakon što su izašli iz nje.

Baš kao što su Japanci to radili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i oduševili svijet, tako su igrači Gorice očistili svoju svlačionicu.

Pred njima je sada reprezentativna stanka, a onda će 15. rujna na svom stadionu u sedmom kolu ugostiti vodeću momčad HNL-a Dinamo.

Ključne riječi

Komentara 2

MN
Mamuti na plaži
16:25 03.09.2018.

da dečki igraju, igraju...i to dobro igraju..

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
08:46 03.09.2018.

Ma stvar je vrlo jednostavna, svi koji igraju u crnim dresovima uspjeh ne može izostati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije