Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"OVO JE ŽALOSNO"
Povratak na članak

Predsjednik Gorice bijesan na suce nakon Osijeka: Pod pritiskom Bebeka je odlučio!

- Ako su one prijetnje Nenada Bjelice sucima u izjavama prije sezone urodile plodom tako da se događa ovakvo suđenje, to nikako nije dobro, čak je malo i žalosno. Ne želim vjerovati u to jer bi to bilo poražavajuće - rekao nam je Nenad Črnko, predsjednik Gorice

Komentari 4

DU
Deleted user
12:02 17.07.2022.

Gledao. Suđenje nije bilo vrhunsko, ali ni loše. Goričani pretjeruju. Toplak me iznenadio agresivnošću.

VL
DU
Deleted user
18:38 17.07.2022.

Penal je,a crveni nije

VL
KA
kanđija
10:47 17.07.2022.

Uz ovakvu igru Osijeku i Bjelici ni suci neće pomoći. A ona scena kada Bjelica sa prekriženim rukama moli suca da dosude penal je antologijska...samo je zaboravio krunicu da to bude potez stoljeća u HNL.

VL
Avatar Posoli
Posoli
23:05 16.07.2022.

Krade se sad svima, da se poslije može opravdati bitnija krađa u korist jednoga, uz obvezno "vidite, to smo sudili tu i tu i tu" 😏

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.