Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK PREDSJEDNIKA

Predsjednik Fiorentine podnio ostavku

Fiorentina
Reuters
24.09.2009.
u 14:18

Predsjednik talijanskoga nogometnog prvoligaša Fiorentine Andrea Della Valle podnio je na sastanku uprave kluba svoju ostavku. Razlozi, zasad, nisu poznati.

Klub iz Firence najavio je izdavanje priopćenja u kojem će objasniti razloge Della Valleova poteza. Privremeno će ga na dužnosti predsjednika zamijeniti Mario Cognini.

Diego Della Valle, brat dosadašnjeg predsjednika, kupio je Fiorentinu 2002. godine, nakon što su ''viole'' bankrotirale i pale u četvrtu ligu pod vodstvom bivšeg vlasnika Vittorija Cecchi Gorija. Braća Della Valle stabilizirali su klub koji je pod njihovim vodstvom prošao put povratka od četvrte lige do Serije A te plasmana u Ligi prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije