Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Predsjednik Ferrarija prozvao Bernieja Ecclestonea

18.12.2008.
u 10:34

Bernie Ecclestone nesumnjivo je napravio mnogo za Formulu 1, ali sve je više onih koji otvoreno prozivaju "malog velikog šefa" i traže njegovu ostavku.

Posljednji u nizu je predsjednik Ferrarija Luca di Montezomolo, koji kaže kako on razmišlja o odlasku u mirovinu u idućih nekoliko godina, a ako se njega pita, Bernie bi to trabao napraviti čak i prije njega.

- Vrijeme neumoljivo prolazi pa i ja razmišljam o odlasku u mirovinu - kaže Montezomolo i najavljuje kraj politike "podijeli pa zavladaj" u Formuli 1.

- Vidjet ćemo, ono što je sigurno je kako takav način vođenja politike više nema mjesta u Formuli 1. - poručio je Talijan i tako neizravno napao Ecclestonea.

- Prije ili kasnije Bernie će se morati povući. Moramo otvoriti novu stranicu i pregledati sve te papire i poslove koji se vode, od samih staza pa do informacija o posjetiteljima, televizijskim pravima, tipovima guma, utrka i drugih stvari, ništa manje važnih - izjavio je predsjednik Ferrarija, te dodao kako se za dosta poslova u svijetu Formule 1 ne može reći da se vode na "normalan" način.

- Mislite li kako je normalno da nemamo niti jednu utrku u Sjevernoj Americi? Mislite li kako je normalno da izdvajamo ogromne iznose novca za liječenje samo kako bi se promovirali na svakoj utrci - upitao je sebe i druge Montezomolo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije