Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finalno doigravanje
Povratak na članak

Predsjednik Cedevite Veber prije finala želi s cibosima na ručak

Iako je u sezonu ušla kao tek treći zagrebački klub , Cibona je favorit u finalu

Komentari 3

PE
pelinkovac
22:10 24.05.2012.

Nije tedeski najveci ulagac u hrvatsku kosarku nego opljackan narod Cetinske krajine .A sto se tice rucka sa njima nek Jasmin Repesa odbije jel nije taj rucak iz srca od vebera.Samo jedan brend Zagreba i hrvatske je CIBONA..voli te Slavonija i Slavonski Brod!!!Ajmo cibosi zgazite umjetne i tajkunsko *****ke momcice.

VL
Avatar mohito
mohito
14:25 25.05.2012.

lako je bit \"najveci privatni ulagac\" kad nisi ni kune posteno zaradil...u svaokm slucaju, cibona bi trebala pregazit taj hiron iz botinca....

VL
JA
JackRussell
14:34 25.05.2012.

mohito@ ajde začkomi šugo jedna ljubomorna! Ti znaš kako je Tedeschi svoje novce zaradio, mrš u jazbinu iz koje iz izašao, ti malo, neobrazovano, neinteligentno govno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.