Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ISPRAVNO SMO POSTUPILI'

Predsjednik Barcelone: Slučaj Neymar izazvao nam je neugodnosti

Neymar nosi dječaka u naručju
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.03.2014.
u 09:45

- Slučaj je neugodan jer smatramo da smo u pravu. Mislimo da smo postupali po zakonu, a sve je napravljeno na najbolji i ispravan način - rekao je Bartomeu.

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu priznao je da su repovi nakon transfera Brazilca Neymara izazvali neugodnosti za klub. Španjolske su porezne vlasti optužile su Katalonce da su izbjegli plaćanje 13.5 milijuna poreza za transfer nakon čega su reagirali s Nou Campa i uplatili novac.

- Naravno da se ne slažemo se sa sucem. Za nas je to apsurdna i nepravedna situacija jer smo ispravno postupali kod dovođenja Neymara. Barcelona je poznati brend i moramo zadržati dobar imidž našeg kluba. Nismo sretni sa situacijom, ali ćemo snažno braniti klub - rekao je Bartomeu za BBC.

Barcelona je tvrdila da je za Neymara platio 57 milijuna eura, dok dokumentacija pokazuje da je čitava operacija koštala Barcelonu gotovo 100 milijuna eura.

- Slučaj je neugodan jer smatramo da smo u pravu. Mislimo da smo postupali po zakonu, a sve je napravljeno na najbolji i ispravan način - rekao je Bartomeu.

>> Barcelona uplatila 13 milijuna eura poreza pa poručuje: Nismo varali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije