Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Predator prijeti: Stipu Miočića ću nokautirat unutar tri runde

Francis Ngannou i Stipe Miočić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
26.09.2017.
u 15:41

Ngannou vjeruje da bi se meč protiv Miočića mogao dogoditi u prosincu ili siječnju iduće godine

ESPN je u utorak objavio intervju s četvrtoplasiranim izazivačem u teškoj kategoriji UFC-a i nadolazećom teškaškom zvijezdom Francisom Ngannouom. Povod je, dakako, eventualni dvoboj protiv Stipe Miočića do kraja 2017. koji se čini sve izgledniji i realniji.

Naime, UFC nema previše opcija kada je u pitanju američko-hrvatski MMA borac koji se nije natjecao još od svibnja ove godine. Vatrogasac je doslovno počistio konkurenciju na vrhu, a jedine dvije izgledne opcije za UFC kojima su se radovali, Cain Velasquez i Jon Jones, nisu trenutačno dostupni. Stoga je i Predator odličan izbor u odnosu na ostalo što se nudi, piše Fightsite.

Prvo pitanje francusko-kamerunskom gorostasu ipak nije bilo vezano za Miočića nego za Alistaira Overeeema kojem je prije nekoliko tjedana poručio: “Nastavi pričati sranja i slomit ću ti… svojim udarcem”. Upitan što će slomiti “The Reeemu”, Ngannou za ESPN odgovara…

- Pustit ću njega da pokuša zamisliti što ću mu slomiti. Želim da razmišlja o tome… - objašnjava borac s 10-1 u profesionalnoj karijeri i 5-0 od kada je stigao u oktogonu.

O potencijalnim protivnicima Overeemu i Miočiću kaže:

- Već znam sve što su sposobni učiniti. Svi znaju koje su njihove najveće kvalitete. Ali nitko ne zna sve moje. Tek stiže vrijeme otkrivanja. U svaku sljedeću borbu ću unijeti neka iznenađenja. Do sada nisam imao prilike niti u jednoj borbi pokazati što sve mogu.

Ngannou vjeruje da bi se meč protiv Miočića mogao dogoditi u prosincu ili siječnju iduće godine, a ovisit će o pregovorima Stipe i UFC-a oko novog ugovora. No, već sada Predator zna ishod tog meča.

- Nokautirat ću Stipu kada se budemo borili. Mislim da ću to učiniti unutar tri runde. Nokautirat ću ga.

Ukoliko ne uspije dobiti Miočića kao idućeg protivnika, zadovoljit će se i Nizozemcem.

- Trenutačno još uvijek nije jasna situacija. Želim Stipu, ali oni pričaju o Overeemu. Vjerojatno ću se boriti ili na UFC-u 218 2. prosinca ili u Las Vegasu 30. prosinca. Volio bih se boriti u Detroitu jer je to 28 dana ranije. Trebao sam imati meč ovog mjeseca, no nije se realizirao. Sada sam prisiljen čekati što nije zabavno - zaključuje.

Netko bi možda Ngannouu trebao reći da je Stipe Miočić posljednja četiri protivnika nokautirao u prvoj rundi. Arlovskog za 54 sekunde, Werduma za 2:47 minute, za Overeema mu je trebalo nešto duže – 4:27 minuta te na koncu Dos Santosa za 2:22. Stoga, ako planira nokautirati UFC prvaka, mora to učiniti mnogo prije završetka treće runde.

Čisto zato jer bi se mogao probuditi u oktogonu kao svi ovi ranije navedeni i pitati suca: “Što se dogodilo?”…

Komentara 3

DU
Deleted user
15:52 26.09.2017.

Stipe makni još i ovoga

KT
KTM
17:08 26.09.2017.

Stari,nemoj.Sposobnijeg i nabrijanijeg borca od Stipe je teško naći.Hrvati su uz tebe.Pa gdje god bili.

CE
centirion
20:36 26.09.2017.

Stipe poderi to,ko Šokac orgulje!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije