Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASNIK CHIVASA
Povratak na članak

Prebogati meksički Mamić koji ne nosi čarape

Prije 18 godina, Jorge Vergara, posudio je deset tisuća dolara i otvorio vlastitu tvrtku. Danas je jedan od najbogatijih Meksikanaca i prvi čovjek Chivasa, meksičkog prvoligaša, u kojem se ponaša kao prva violina hrvatskog prvaka.

Komentari 3

OB
-obrisani-
12:55 05.11.2009.

Izvini Bruno ,prezime ti ne znam ni procitati,vjerovatno si ispod nekog drugog podnebla,sto tebi smeta Mamic .Otidji covjece pred spiglo i pljuni.

VL
PU
Pukovnik
14:22 05.11.2009.

Bruno, ako već radiš ovakve tekstove, odnosno ako misliš da imaš znanje, prvo provjeri činjenice prije nego se osramotiš. Chivas ima meksičkog vlasnika, ali on nije meksički prvoligaš, već nastupa u američkom MLS-u.

VL
MI
milton
15:10 05.11.2009.

Sine Brute ugledaj se na imenjaka Kovačevića. Tvoje pisanje je sramotno. Ja mislim da si ti žena obučena u muškarca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.