Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. kolo HNL-a

Dinamo se razbudio u drugom poluvremenu pa golom Fernandesa slavio u Koprivnici

Slaven Belupo - Dinamo
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/14
14.10.2016.
u 19:50

Nije to bila posebno dobra partija, modra je momčad bila bolja i imala više loptu u svojim nogama.

Dinamo je u 12. kolu HNL-a slavio u Koprivnici protiv Slaven Belupa s 1:0 i tako pobjedom dočekuje Sevillu u utorak u Ligi prvaka. Nije to bila posebno dobra partija, modra je momčad bila bolja i imala više loptu u svojim nogama.

U prvom dijelu gledali smo pravu uspavanku, s malo prilika pred Livakovićem i Blaževićem. Trener Dinama Ivajlo Petev u poluvremenu je očito uspio razbuditi svoje nogometaše koji su u nastavku zaigrali puno bolje.

Prvo je u 66. minuti Ante Ćorić lijepo opalio i s 15 metara pogodio gredu. Veliki Dinamov talent izašao je samo minutu kasnije i svoje mjesto prepustio Junioru Fernandesu koji je riješio pitanje pobjednika.

Čileanac je u 79. minuti odigrao dupli pas sa Soudanijem i onda precizno pogodio kut Slavenovih vrata. Imao Dinamo još nekoliko poluprilika koje nije uspio iskoristiti i na kraju je završilo 1:0.

Pravdu u Koprivnici dijelio je će Splićanin Duje Strukan, a suci su na travnjak izašli u majicama u znak potpore Brunu Mariću. "Pokažimo crveni karton nasilju", stajalo je na prsima, a na leđima "Stop nasilju" i "Svi za jednog, jedan za sve". Ovakve majice suci će imati na svim utakmicama 12. kola prve i druge lige.

Dinamo je tako stigao na drugo mjesto na ljestvici HNL-a s 26 bodova, tri manje od vodeće Rijeke i dva više od trećeg Osijeka. Rijeka i Osijek snage će odmjeriti u nedjelju u 17 sati. Slaven Belupo je ostao šesti s 11 bodova.

>> Fešta u Splitu! Hajdukovi navijači postaju vlasnici 24,53% dionica

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 14

PI
pinichi
21:32 14.10.2016.

Svaka čast na hrabrosti Duji Strukanu i ostalimsucima. Što će na to reći Torcida i njezim najmiroljubiviji ogranak - Naš Hajduk?

Avatar cluesblues
cluesblues
18:49 14.10.2016.

ovo je horor…dinamo je zadnji put ovak igral u ligi za bedaka…trebalo bi uvest kaznu ko vrati prema natrag mora platit 100 eura - vec bi u prvom potrosili svoje place…uzas...

DU
Deleted user
22:44 14.10.2016.

Volim te Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije