Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA PROTIV LYONA

Pranjić: Za mene je to bila večer iz snova

Danijel Pranjić
Reuters
22.04.2010.
u 14:44

Hrvatski nogometaš Danijel Pranjić neće moći zbog dvostrukog žutog kartona igrati uzvratnu polufinalnu utakmicu Lige prvaka između Lyona i Bayerna na Gerlandu (idući utorak).

U prvom ogledu, koji je završio pobjedom Bayerna 1-0 uz pogodak Arjena Robbena, Pranjić je igrao do 63. minute, a nakon utakmice je komentirao:

- Možda smo trebali pobijediti s dva ili tri pogotka razlike, no ako pogledamo iskreno utakmici u oči, moramo reći da smo zadovoljni i minimalnom pobjedom. Koliko god je 1-0 varljiva prednost, ipak donosi određenu prednost uoči uzvrata - rekao je hrvatski nogometaš i dodao:

- Započeli smo utakmicu, mislim, jako dobro, ali nas je unazadilo isključenje Riberyja. Potom smo opet zavladali travnjakom kada je Toulalan dobio crveni karton i naplatili smo bolju igru i više šansi nakon toga. Zaslužena je naša pobjeda.

Na kraju je Pranjić dodao:

- Igranje polufinalne utakmice Lige prvaka za mene je bilo ostvarenje sna.

Pjanić: Bayern je bio dobar koliko je Lyon bio loš 
Bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac u redovima Lyona Miralem Pjanić (20) kritički se osvrnuo na prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka između njegovog kluba i Bayerna...

Lyon je poražen u Münchenu golom Arjena Robbena iz 69. minute, a Pjanić smatra da on i njegovi suigrači nisu utakmicu odigrali na razini na kojoj se to od njih očekivalo.

- Teško je ovako izgubiti. Loše smo igrali, ali sad ćemo nastojati pobijediti u uzvratu i plasirati se u finale. Bayern je bio dobar, ali samo onoliko koliko je Lyon bio loš. Putovanje je također bilo teško - rekao je Pjanić.

- Sada moramo odigrati dobru utakmicu na Gerlandu. Nadamo se da će nas navijači nositi u Lyonu. Imamo šest dana da se pripremimo za utakmicu - dodao je mladi veznjak.

Lyonova je prednost što za vikend ne igraju prvenstvenu utakmicu s Monacom, kako je prvotno bilo predviđeno, jer je Francuski nogometni savez pomaknuo taj dvoboj i omogućio im tako više mogućnosti za odmor uoči uzvrata i samim time im dao veće šanse za prolaz u finale.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:52 22.04.2010.

Ja sam bio siguran da če tako nešto Danijel Pranjić izjaviti tek nakon finalne utakmice SP 2010...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije