Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Pranjić u studiju na rubu suza govorio o junaku SP-a: Treba reći jedno ime... Bravo majstore, ti si svijetu najveća lekcija

- Da, ja sam bio baš taj i to je u redu. Zna se da nisam Modrić, i zna se tko je Raketa, to tako biti mora. Nisam s tim nikad imao problema, ali treba igrač biti snažan u glavi, zato ističem i van Gaala, to je škola i Nike Kovača. Nama možda ne paše, ali to je vrh nogometa, kaže Pranjić.

Komentari 3

Avatar Amfilohija
Amfilohija
19:33 14.12.2022.

Ima li itko u državi da nije junak?Pa koji junaci?igraju za sebe i svoje džepove.U Kataru je bilo više članova obitelji igrača nego navijača.Tu se kmeči za njima oni milijunaši.

VL
Avatar argentina.hvala
argentina.hvala
19:20 14.12.2022.

Ne plači,ja sam uz tebe.🤡

VL
PU
Pametan-u-moru-ludih
18:50 14.12.2022.

Juranovic?! Ma ne seri... nije nista napravio. Bek je a nezna braniti. Trci kao lud unaprjed ali od toga uvijek nista. Samo srlja bez veze... Previse nizak za obranu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.