Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Pranjić dobiva konkurenciju? Coentrao pred vratima Bayerna

fabio coentrao
PA/Pixsell
13.05.2011.
u 11:38

Hrvatski reprezentativac u münchenskom Bayernu uskoro bi mogao dobiti jaku konkurenciju.

Emisari bavarskog kluba otputovali su u Lisabon kako bi s Benficom dogovorili transfer mladog portugalskog reprezentativca Fabija Coentraoa (23). Pretpostavlja se da će portugalski klub za usluge lijevog bočnog, koji po potrebi može igrati i u veznom redu, tražiti 30 milijuna eura.

Bayern će pokušati spustiti letvicu, a cijena od 20-ak milijuna eura navodno bi zadovoljila obje strane.

Komentara 3

KI
kiiko
12:29 13.05.2011.

ne znam po cemu konkurencija kad tak i tak pranjica vise nece biti sljedece sezone u bajernu on moze slobodno pakirati svoje kufere pa najgori igrac bajerna a uz to i u reprezentaciji jedan od najgorih

DU
Deleted user
13:04 13.05.2011.

Dok se kod nas u repki još možda i može govoriti o balkanskim poslima, pa čak i kojekakvi Kneževići mogu biti pozivani, Bayern je ipak nešto drugo. Tamo nema ništa slučajno ili mimo reda pa je potpuno deplasirano pričati o Pranjiću kao o lošem igraču. Čovjek već dvije godine igra više - manje standardno, a u takvim klubovima to nije slučajno. Usput, meni se kao igrač i ne sviđa osobito!

Avatar Idler 3
Idler 3
22:23 13.05.2011.

Pranjiću je jedina \"mana\" kaj je žrtva u svim ekipama gdje igra. Počev od pozicije beka pa lijevog veznog, pa defanzivnog veznog sve do klasičnog krila. Sve to je manje više solidno odrađivao kao pravi profesionalac. Ne znam baš puno igrača koje možete postavljati na toliko (dijametralno suprotnih) pozicija u momčadi i još mu tražiti manu. Coentrao je možda bolji bočni igrač ali ujedno i uže specijaliziran i sigurno ga nebuju gurali u sredinu. PS. tko se ne slaže nek odigra dvije sezone za Bayern pa nek onda komentira !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije