Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

PPD Zagreb ima novog trenera! Proslavljeni kapetan Hrvatske vraća se na klupu

PPD Zagreb pobijedio Tatran Prešov 25-20  u 1. kolu SEHA lige
Goran Stanzl/PIXSELL
17.11.2022.
u 13:10

'Ekipa je sastavljena od nekih iskusnih igrača koji su prošli puno toga u rukometu, ali i nekih mlađih pred kojima je tek početak rukometne karijere. Moj zadatak je da napravimo jednu sinergiju i pravu atmosferu. Želim da naš najbolji igrač bude naša ekipa' rekao je novi trener Zagrebaša.

Nakon što je Ivica Obrvan razriješen dužnosti glavnog trenera hrvatskog prvaka PPD-a Zagreb, uprava kluba je imenovala novog trenera, a to je Slavko Goluža

>> VIDEO: Prva reakcija slavnih Sinkovića nakon što im je pukao nevjerojatan niz dug 12 godina: Vratit ćemo se!

- Poštovani prijatelji rukometa,

veliko nam je zadovoljstvo da vas možemo obavijestiti kako je novim trenerom rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb imenovan gospodin Slavko Goluža.

Proslavljenom hrvatskom rukometašu i treneru biti će ovo treći mandat na klupi hrvatskog prvaka, a prva utakmica u Machineseeker EHF Ligi prvaka očekuje ga već u četvrtak 24. studenog kada klub gostuje kod mađarskog Telekom Veszprema. - objavili su na web stranici 'plinara'.

- Kao netko tko je svoje ime i prezime napravio u Zagrebu želim se prije svega zahvaliti ljudima u klubu na povjerenju. Posljednjih nekoliko dana proveo sam u intenzivnim razgovorima s Josipom Valčićem i Damirom Bičanićem od kojih sam dobio puno informacija. Za početak se nadam pozitivnom efektu. U ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja prvog dijela sezone pokušat ćemo uvesti neke sitne promjene, pa ćemo vidjeti koliko će to štimati. Situacija nije laka, ali time je i motiv veći a ja imam strašan motiv – kazao je novi trener Goluža te se potom osvrnuo na ekipu koja mu je dana na vođenje.

- Ekipa je sastavljena od nekih iskusnih igrača koji su prošli puno toga u rukometu, ali i nekih mlađih pred kojima je tek početak rukometne karijere. Moj zadatak je da napravimo jednu sinergiju i pravu atmosferu. Želim da naš najbolji igrač bude naša ekipa. Vremena nema puno, moja prva utakmica biti će već sljedeći četvrtak u Veszpremu. To je klub u kojemu sam poslije Zagreba i Metkovića proveo najljepše trenutke svoje karijere. Osim što imaju sjajnu ekipu, oni imaju ponajbolje navijače u Europi. Nevjerojatna je ta energija koju Veszpremovi navijači šalju svojim igračima i veliki je izazov igrati u takvoj atmosferi. Veselim se toj utakmici, ali moram istaknuti kako me u ovom trenutku jedino interesira naša ekipa. Želim da damo sve od sebe, a za ishod ćemo vidjeti na kraju što će biti. U svakom slučaju niti ja, niti moja ekipa se nećemo unaprijed predati – poručio je novi trener PPD Zagreba Slavko Goluža.

Ugovor između PPD Zagreba i novog/starog trenera Slavka Goluže potpisan je do kraja tekuće sezone. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Izjava izbornika Hrvoja Horvata na okupljanju rukometne reprezentacije uoči kvalifikacija za EP 2024.

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
19:27 17.11.2022.

Pravi trener na pravom mjestu.Zahtjeva maximalnu disciplinu ,zajednistvo bas ono igrajte nema zahebancije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije