Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Poznato tko će dogodine zamijeniti Vettela u Ferrariju

Carlos Sainz
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.05.2020.
u 15:50

Dvadesetpetogodišnji Sainz je u McLarenu od prošle godine i Ferrari će biti njegova četvrta momčad od 2015. kada je debitirao za Toro Rosso

Španjolac Carlos Sainz vozit će za Ferrari 2021. i 2022. kao zamjena za četverostrukog svjetskog prvaka Sebastiana Vettela zajedno s Charlesom Leclercom, objavila je u četvrtak talijanska momčad. 

Dvadesetpetogodišnji Sainz je u McLarenu od prošle godine i Ferrari će biti njegova četvrta momčad od 2015. kada je debitirao za Toro Rosso. Njegov je otac dvostruki svjetski prvak u reliju.

"S pet sezona iza sebe, Carlos je dokazao da je vrlo talentiran i pokazao je da ima tehničku sposobnost i prave atribute koji ga čine idealnim za našu obitelj", kazao je šef Ferrarija Mattia Binotto. Vettel ima ugovor s Ferrarijem do kraja 2020.

Sainza će u McLarenu, s kojim još ima ugovor do kraja ove godine, zamijeniti Australac Daniel Ricciardo.

>> Pogledajte kakvu je karijeru imao Niki Lauda

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LindaII91
LindaII91
20:16 14.05.2020.

w​​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije