Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Poznati trener napao Novaka, a onda i Ivaniševića: 'Zbog njega sam dobio otkaz'

Wimbledon 2021 - Day Thirteen - The All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: BOB MARTIN/PA Images/PIXSELL
1/3
17.09.2021.
u 18:55

"Za sekundu je izbjegnuta katastrofa. Novak je bijesan, nefokusiran, noćna mora za njega!", rekao je Novakov bivši suradnik

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković nije uspio osvojiti kalendarski Grand Slam nakon što ga je u finalu US Opena porazio Rus Danil Medvedev. Njegovu igru i ponašanje analizirao je bivši član njegovog stručnog stožera Craig O'Shannessy.

"Đoković je bijesan, udario je lopticu koliko god je mogao. Dječak koji skuplja loptice našao se na liniji vatre i pomaknuo se u posljednjoj sekundi. Za sekundu je izbjegnuta katastrofa. Novak je bijesan, nefokusiran, noćna mora za njega!", rekao je Novakov bivši suradnik. Nakon toga je ušao u 'rat' s pratiteljima u društvenim mrežama koji su ga pitali zašto napada.

"Ja ne napadam! Ne volim ni ja kada se reketi lome, ali se čini da je odnos prema Đokoviću previše kritičan i nefer. Da, Novak treba raditi na svom temperamentu, ali kada izgubi glavu to sve postaje veća priča. Kada Novak izgubi glavu jureći zlatni Slam ili olimpijsko zlato, to odmah postaje dio analize. Priznajte da ovo ponašanje najviše utječe na dečka kojeg toliko volite. Ne izlažite bijesu svakog tko ukazuje na Novakove nedostatke, on je igrač svjetske klase, svjetski čovjek. Ali ima problem kada izgubi hladnokrvnost, to ga je koštalo povijesnog podviga."

Objasnio je i zašto je svojevremeno došlo do rastanka.

"Radio sam s Đokovićem analize mečeva i slao sam mu statistiku. Bile su to sjajne tri godine, a najviše sam surađivao s Vajdom, s kojim sam se uvijek konzultirao oko onoga što je najbolje za Novaka. Bilo je uspona i padova, ali sve u svemu je bilo zabavno. Otišao sam zbog Gorana Ivaniševića. On je došao kao glavni trener i nije mu pretjerano značila analitika i nije joj nešto pretjerano vjerovao. Morao sam otići.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar GeniKameni
GeniKameni
20:16 17.09.2021.

O'Shannessy? I njegove statistike? Djokovic mora da proklinje dan kad je njemu dao otkaz!? Ja sam cuo mnogo zanimljivija razmisljanja u Giginoj garazi...

Avatar @promatrač
@promatrač
19:16 17.09.2021.

Mislim da mu je psihološka prepreka za dobivanje turnira bila preokupacija razmišljanja, kako će platiti idući mjesec struju i vodu. Razumijem ga potpuno.

Avatar Idler
Idler
19:43 17.09.2021.

Aj na dnevnu dozu srbizma sme već navikli al ovi prijevod - pročita li igdo tekst prej objave ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije