Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Poznati svi sudionici osmine finala, Dinamovi mogući protivnici Arsenal, Chelsea, Inter...

Europska liga ždrijeb
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.02.2019.
u 23:23

Četvrtfinalne se utakmice igraju 11. i 18. travnja, polufinale 2. i 9. svibnja, a finale Europske lige je 29. svibnja na Olimpijskom stadionu u Bakuu

Ždrijeb parova osmine finala Europske lige održat će se u petak u 13 sati u Nyonu, a među 16 klubova koji su izborili nastavak natjecanja nalazi se i hrvatski prvak Dinamo.

U ovoj rundi natjecanja nema nositelja, niti ikakvih zabrana pa mogu igrati međusobno klubovi iz istih zemalja kao i klubovi koji su igrali u istoj skupini.

"Modrima" prijete velikani kao što su Arsenal, Chelsea, Inter, Sevilla, no Dinamo bi mogao dobiti i daleko lakše protivnike poput praške Slavije, francuskog Rennesa ili kijevskog Dynama.

>> Pogledajte što naši novinari kažu o utakmici Dinama i Viktorije Plzen

U osminu finala plasirala su se tri španjolska kluba Sevilla, Villarreal i Valencija, Englezi Arsenal i Chelsea, talijanski klubovi Napoli i Inter, te Zenit, Eintracht Frankfurt, RB Salzburg, Benfica, Dynamo Kijev, Rennes, Krasnodar i Slavia Prag.

Prve utakmice osmine finala na rasporedu su sedmog ožujka, a uzvrati su sedam dana kasnije.

Četvrtfinalne se utakmice igraju 11. i 18. travnja, polufinale 2. i 9. svibnja, a finale Europske lige je 29. svibnja na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

>> Poslije pobjede Dinama dijelila se legendarna "Plava devetka"

Ključne riječi

Komentara 9

PI
pinkec
01:03 22.02.2019.

Bravo zagrebački modri dečki! Bravo pravi navijači!

Avatar prahrvat
prahrvat
04:38 22.02.2019.

trebamo raditi na regionalnoj ligi s nekim zemljama iz austrougarske

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:12 22.02.2019.

Salzburg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije