Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTINSKI SHOW

Poznati svi sudionici NBA All Star utakmice: LeBron i Durant bit će kapetani

04.02.2022.
u 11:30

Jedini debitanti na ovogodišnjoj utakmici bit će Garland i VanVleet. I prvi put će se dijeliti najboljem igraču utakmice nagrada "Kobe Bryant" s likom preminule košarkaške legende.

Vodstvo američke profesionalne košarkaške NBA lige objavilo je imena pričuvnih igrača za All-Star utakmicu koja će se igrati 20. veljače u Clevelandu, a koje su izabrali treneri.

Treneri Zapadne konferencije tako su za nastup izabrali po dva igrača trenutačno vodećeg sastava lige Phoenix Sunsa, to su braniči Chris Paul, koji je po 12. put izabran za nastup na All-Staru, te Devin Booker, kao i dvojicu suigrača hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića iz Utah Jazza, braniča Donovana Mitchella i centra Rudyja Goberta. Uz njih pozivnice za nastup na srazu svih zvijezda očekivano su dobili i slovenska superzvijezda iz Dallas Mavericksa Luka Dončić i centar Minnesota Timberwolvesa Karl-Anthony Towns, dok je posljednje mjesto pripalo krilu Golden State Warriorsa Draymondu Greenu, no on zbog ozljede leđa neće moći nastupiti pa će povjerenik lige Adam Silver imenovati zamjenu.

Treneri Istočne konferencije izabrali su po jednog igrača iz sedam različitih momčadi, aktualne prvake Milwaukee Buckse predstavljat će Khris Middleton, domaćine Cleveland Cavalierse Darius Garland, trenutačno vodeći sastav konferencije Chicago Bullse Zach LaVine, a nastup su zaslužili i Jimmy Butler (Miami Heat), James Harden (Brooklyn Nets), Jayson Tatum (Boston Celtics) te Fred VanVleet (Toronto Raptors).

Jedini debitanti na ovogodišnjoj utakmici bit će Garland i VanVleet. I prvi put će se dijeliti najboljem igraču utakmice nagrada "Kobe Bryant" s likom preminule košarkaške legende.

Prošloga tjedna imenovani su starteri iz obje konferencije po glasovima navijača. To su Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Trae Young (Atlanta Hawks), DeMar DeRozan (Chicago Bulls), Nikola Jokić (Denver Nuggets), Andrew Wiggins (Golden State Warriors), Stephen Curry (Golden State Warriors) i Ja Morant (Memphis Grizzlies).

Za kapetane momčadi imenovani su LeBron James i Kevin Durant koji će izabrati svoje suigrače na "draftu" 10. veljače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije