Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvao komentare

Poznati sportaš žestoko odgovorio i šokirao svijet: 'Vi, korona braćo...'

John Isner i Novak Đoković
Foto: XINHUA/PIXSELL
1/3
03.07.2020.
u 08:53

Ta je poruka izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su osudili njegov stav

Otkazivanje zadarskog finala na Adria Touru zbog koronavirusa prije desetak dana odjeknulo je u svijetu. Nakon što se doznalo da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na COVID-19 prekinuta je turneja.

Testirani su svi sudionici turnira, a među pozitivnima su Borna Ćorić i Goran Ivanišević. Koronavirusom su bili zaraženi i prvi igrač svijeta te njegova supruga Jelena.

>> VIDEO Ćorić i Ivanišević pjevaju u restoranu u Zadru

No u četvrtak je stigla vijest kako su oboje izliječeni. Ozdravio je i Grigor Dimitrov, a nadamo se kako će uskoro testovi Ćorića i Ivaniševića također biti negativni. 

Događaji sa zadarskog turnira danima su bile teme medija jer je na njemu sudjelovao jedan od najpoznatijih svjetskih sportaša Novak Đoković.

Mnogi su jedva čekali napasti srpskog tenisača  zbog organizacije humanitarne turneje nakon što je sezona prekinuta zbog koronavirusa.

Među onima koji su najčešće spominjali Đokovića bio je Nick Kyrgios. Australski tenisač prozvao je i Alexa Zvereva, s kojim bi uskoro mogao igrati na ekshibiciji u Berlinu.

Nedavno je na društvenim mrežama objavljena snimka Zvereva kako tulumari na Azurnoj obali iako je trebao biti u samoizolaciji nakon Zadra. Nijemac se negdje povukao i čeka da se slegne prašina.

U Atlanti se sljedeća tri dana igra All America kup na kojem će sudjelovati osam najboljih američkih igrača John Isner, Sam Querrey, Tennys Sandgren, Steve Johnson, Frances Tiafoe, Taylor Fritz, Reilly Opelka i Tommy Paul, a turnir će uživo moći gledati tek ograničeni broj gledatelja.

I ovaj su turnir mnogi počeli kritizirati, a na brojne kritike javio se Isner koji je žestoko odgovorio:

'Vi, korona braćo, možete ostati u svom podrumu koliko god hoćete. Ja biram živjeti svoj život i igrati i promovirati sport koji volim, na siguran način'.

Ta je poruka izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su osudili njegov stav. 

U SAD-u je od koronavirusa preminulo više od 128.000 ljudi. Broj zaraženih u Atlanti raste svaki dan.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marsijanac
21:01 04.07.2020.

Kakite bez veze. Naravno da se broj oboljelih u USA povecava.Pa mi smo do sada proveli preko 30 milijuna testova........I preko 400,000 dnevno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije