Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CA KNOWLEDGE

Poznati portal izračunao bogatstvo Darija Srne. Evo koliko je 'težak' legendarni kapetan

Dinamo je remizirao protiv Šahtara 3-3 na Maksimiru u četvrtom kolu Lige prvaka
Igor Kralj/PIXSELL
30.03.2023.
u 12:43

Rođeni Metkovčanin je za vatrene upisao 134 utakmice uz 22 pogotka

Umirovljeni nogometaš Darijo Srna jedan je od najvećih kapetana kojeg je Hrvatska ikada imala, bivši desni branič ostavio je veliki trag igravši za splitski Hajduka i Šahtar iz Donjecka čiji je danas sportski direktor. Tijekom zime je sklopio posao godine i prodao Mudryka u Chelsea za oko 100 milijuna eura, što je definitivno vrhunski transfer za zemlju pogođenu ratom. 

Portal CA Knowledge izračunao je neto vrijednost bogatstva nekadašnjeg vatrenog, a ono glasi oko sedam milijuna dolara s godišnjim primanjima od pola milijuna dolara. Spomenuta stranica svakodnevno secira brojne svjetske zvijezde, pjevače, glumce, sportaše... A sada im je na dnevni red dospio Darijo Srna. 

Koliko su u pravu zna vjerojatno samo naša legenda koja je karijeru završila u talijanskom Cagliariju, a jedno vrijeme se borio na sudu kako bi dokazao da je nevin u slučaju doping afere koja mu se stavljala na teret. 

CA Knowledge nudi tako i različite top 50 liste, pa je na listi najbogatijih glumaca Dwayne Johnson (820 milijuna dolara), sa 600 milijuna dolara najbogatiji je sportaš bivši tenisač Roger Federer. Više o analizi Darija Srne možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije