Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADNAN ČATIĆ

Poznati BiH boksač otišao je u zatvor zbog utaje poreza, a sada je optužen za krađu 50 tisuća eura

Felix Sturm Instagram
15.03.2023.
u 16:26

Nove probleme stvorio si je Felix Sturm, bivši europski prvak u tajlandskom boksu tvrdi da ga je izigrao

Dugogodišnji prvak srednje i supersrednje kategorije, Adnan Čatić ili poznatiji pod aliasom Felix Sturm, opet se našao u središtu skandala jer je optužen da je uzeo novac od humanitarne priredbe. Podsjetimo, Čatić je nedavno otišao na služenje zatvorske kazne zbog porezne prijevare, radi se o kazni u trajanju od dvije godine i četiri mjeseca.

Međutim, u zatvoru bi trebao provesti godinu i osam mjeseci jer je osam mjeseci proveo u pritvoru tijekom trajanja sudskog postupka. Teške optužbe na račun 44-godišnjeg BiH boksača s njemačkom putovnicom  iznio je bivši europski prvak u tajlandskom boksu Uwe Huck, koji tvrdi da ga je prevario.

Huck već godinama organizira borbe i tako prikuplja novac kako bi pomogao mladim ljudima da se kroz obrazovanje i sport lakše socijalno uklope u društvu.  Ovog puta u dogovoru s Ćatićem organizirao je revijalni boks meč s Francoisom Botheom. Dogovorili su da će 100 tisuća eura ići za nastup, a nakon što se odbiju svi troškovi, 50 tisuća eura ide u humanitarne svrhe.

Čatić prema njegovim navodima nije uplatio taj novac, nego ga je zadržao za sebe i čini se da će dobiti još jednu tužbu. 

- Ne vara mene, vara djecu. On želi biti uzor mladima, netko poput njega nije dostojan svjetske titule. Diskreditirao je cijeli boks - poručio je Uwe Huck

Komentara 2

Avatar 15545
15545
01:45 16.03.2023.

Znaci isto ko i luka?

BE
Berri
12:13 16.03.2023.

Da kojim slučajem Filip Hrgović uzme njemačko državljanstvo njemačkog promotora te da ime promijeni u Philipp Hrgovitz, garantiram da bi u slijedeće 2 do 3 godine ima jakih borbi i dobro zaradio. Ovako je Filip sam igračka za manipulaciju i poigravanje u igri - obećanje ludom radovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije