Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poznanj zahvaljuje na zajedničkoj zabavi za vrijeme Eura 2012

Poznanj
PR
Autor
PR članak
17.07.2012.
u 09:15

U glavnim gradovima Hrvatske, Irske i Italije prikazat će se izložbe fotografija, koje su snimili poznanjski fotografi za vrijeme turnira.

Grad Poznanj zahvaljuje navijačima reprezentacija tih zemalja, koje su za vrijeme UEFA EURA 2012TM igrale svoje utakmice u Poznanju. U Zagrebu će se organizirati specijalna izložba fotografija prikazujućih ludilo, koje je obuzelo Poznanj za vrijeme lipanjskog Europskog nogometnog prvenstva. Izložba će se održati na Trgu bana Jelačića od 17. do 27.srpnja. Izložbu fotografija iz Poznanja službeno će otvoriti Veleposlanik Republike Poljske – pozivamo Vas 17.srpnja u 17.00 sati.

Posjet inozemnih navijača pridonio je stvaranju atmosfere velike nogometne svečanosti u Poznanju i potvrdio je prestiž najvažnijeg nogometnog događaja u svijetu, pored mundijala, koji se održao u Poznanju. Fanovi nogometa iz Hrvatske, Irske, Italije i mnogih drugih zemalja pokazali su kako se može izvrsno zajedno zabavljati bez obzira na rezultat. U Poznanj je stiglo mnoštvo šarenih navijača koji su plesali i pjevali, čak i nekoliko dana nakon odigrane utakmice! Poznanj je ukupno posjetilo više od 125 tisuća navijača: 70 tisuća Iraca, 40 tisuća Hrvata i 15 tisuća Talijana. Svi su složno naglašavali da im je Poznanj ponudio sve što je navijačima potrebno – nesvakidašnje gostoprimstvo i izvanrednu organizaciju tako velikog sportskog događaja. Kao rezultat toga, prema ocjenama koje je provelo Društvo PL.2012, Grad Poznanj dobio je najbolje ocjene za atmosferu, organizaciju turnira, gradski promet i za rad volontera.

Poznanj zahvaljuje
Danas Grad Poznanj želi zahvaliti za zajedno provedene trenutke i izvrsnu zabavu za vrijeme UEFA EURO 2012TM. U glavnim gradovima Hrvatske, Irske i Italije prikazat će se izložbe fotografija, koje su snimili poznanjski fotografi za vrijeme turnira.
Izložba u Zagrebu bit će najopširnija – bit će prikazane 24 fotografije. Izložba će biti dostupna za sve na Trgu bana Josipa Jelačića, od 17. do 27. srpnja. Službeno otvorenje izložbe održat će se 17.srpnja u 17.00 sati u prisutnosti veleposlanika Republike Poljske. Dodatno će goste istoga dana dočekati brojne atrakcije, uključujući i mogućnost da popiju pivo. Na taj način Grad Poznanj želi zahvaliti hrvatskim fanovima za atmosferu koju su stvorili za vrijeme tih desetak lipanjskih dana.

***
Tražiš fotografije Poznanja? Uđi na www.fotoportal.poznan.pl, odaberi među 3000 dostupnih fotografija i besplatno skini fotografije koje te zanimaju. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?