Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljiva pobjeda

Litavac 'probudio' Goricu: Prekinuli niz od pet utakmica bez pobjede

Gorica - Istra
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
28.02.2020.
u 21:15

U Koprivnici su na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš dvije momčadi iz donjeg dijela ljestvice treći put remizirali u trećem njihovom ogledu, a gledatelji se nisu baš mogli nauživati u "derbiju sjevera"

Nakon što su u prva dva međusobna ogleda ove sezone odigrali neriješeno (1:1, 2:2), susret Gorice i Istre konačno je dobio pobjednika.

Valdas Dambrauskas je debitirao uvjerljivom 3:0 pobjedom na klupi Gorice protiv pulske momčadi i tako su Goričani prekinuli negativnu seriju od pet utakmica bez pobjede zbog koje je Sergej Jakirović i postao bivši.

>> Pogledajte galeriju s utakmice Slaven - Varaždin

Gorica - Istra
1/5

U prvom dijelu bilo je bez golova, no nije trebalo biti. I domaći i gosti imali su velikih prigoda, da bi u drugom Gorica dominirala.

Mrežu je načeo Dvorneković, za 2:0 poentirao Maslowski, a Kristijan Lovrić je nakon dva odlična , ali neuspjela pokušaja iz slobodnih udaraca uspio zabiti iz daljine za konačni rezultat.

Gorica je šesta s 34 boda iz 24 kola, dok je Istra propustila priliku uzeti koji bod i izaći iz zone ispadanja. Ostali su deveti sa 16 bodova.

Dok smo u Gorici konačno dobili pobjednika, Slaven Belupo i Varaždin cijele sezone ne mogu odlučiti tko je bolji u međusobnim utakmicama.

U Koprivnici su na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš dvije momčadi iz donjeg dijela ljestvice treći put remizirali u trećem njihovom ogledu, a gledatelji se nisu baš mogli nauživati u "derbiju sjevera".

Osim što je utakmica završila bez pogodaka, nije ni frcala prigodama. Možda i zato što trener Belupa Tomislav Stipić nije mogao računati na Ivana Krstanovića i Mateusa Limu, pa su prve napadačke opcije bili Michele Šego te Jeffren koji je ubilježio prvi start u dresu farmaceuta.

Iz cijelog susreta možemo izdvojiti tek dvije prilike za domaće, gredu Glavčića iz slobodnog udarca u 21. minuti te pokušaj Jeffrena kojeg je u 51. minuti spriječio Nevistić.

Slaven ostaje usamljen na sedmom mjestu s 23 boda, dok je Varaždin i dalje posljednji sa 16 bodova, isto koliko ima i Istra.

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije