Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ismijavaju ih

Pozirali Messi, Ronaldo, Torres... Što je neobično na fotki iz 2009.?

Messi, Ronaldo
Twitter
16.09.2017.
u 12:04

Mnogi se ne ustručavaju u podrugljivim komentarima vezanim za tadašnji stajling slavnih nogometaša.

Fotografija nastala 2009. godine s dodjele Fifine nagrade za najboljeg nogometaša godine posljednjih dana na društvenim mrežama zabavlja nogometne zaljubljenike. 

Glavni akteri su Xavi, Fernando Torres, Cristiano Ronaldo, Leo Messi i Kaka, a mnogi korisnici ne ustručavaju se u podrugljivim komentarima vezanim za tadašnji stajling slavnih nogometaša. Fotografija zapravo prikazuje koliko su se otad modni trendovi promijenili.

Komentatori su najviše na zub uzeli Španjolca Torresa tvrdeći da se mogao više potruditi oko odjevne kombinacije za svečani događaj. Ujedno neki su naveli kako spomenuta petorka izgleda poput boy benda.

Laureatom je tada postao Cristiano Ronaldo.

Komentara 2

JU
juma
12:58 16.09.2017.

Tada su izgledali kao sportasi, danas izgledaju kao metroseksualci i holivudski glumci.

BU
budalas
12:51 16.09.2017.

Tad su relativno učtivo izgledali. Danas izgledaju kao da su upravo napustili punk bend koji je zabranjen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije