Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULO GA

Povratnik među vatrene igra sjajno, zabio je sedmi gol u sezoni

Prvi je dan Svjetskog prvenstva u Kataru, na konferenciji za medije hrvatske reprezentaicjie bili su  Ante Budimir i Dejan Lovren
Goran Stanzl/PIXSELL
11.11.2023.
u 20:41

Moncayola je probio po desnom boku, uputio oštar ubačaj na peterac, gdje je spreman čekao Ante Budimir i glavom poslao loptu u mrežu. To je Budimirov sedmi pogodak u LaLigi ove sezone. Budimir je igrao do 88. minute.

Nogometaši Osasune su pred svojim navijačima osvojili bod u srazu s Las Palmasom odigravši 1-1, a pogodak za bod momčadi iz Pamplone postigao je hrvatski reprezentativac Ante Budimir.

Las Palmas je u 70. minuti došao u vodstvo pogotkom Alberta Moleira. No, gosti su bili u prednosti samo tri minute.

Tad se Moncayola probio po desnom boku, uputio oštar ubačaj na peterac, gdje je spreman čekao Ante Budimir i glavom poslao loptu u mrežu. To je Budimirov sedmi pogodak u LaLigi ove sezone. Budimir je igrao do 88. minute.

Osasuna je s 14 bodova ostala na 12. poziciji, a Las Palmas je s 18 bodova skočio na deveto mjesto.

Standings provided by Sofascore
 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bell940
Bell940
20:57 11.11.2023.

ZD luta, po 100ti put biti će promašaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije