Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Delač
Povratak na članak

Povratak Zokija u klub? Bilo bi smiješno da nije tragično

Smješkali su se svi u plavome salonu predstavljajući čovjeka kojem je Dinamo, barem prema mišljenju suda u Osijeku, služio kao svojevrsni bankomat

Komentari 87

Avatar anlaser
anlaser
08:20 06.06.2019.

U ovoj državi će uskoro presuda za kriminal biti kao CV ili preporuka za posao .Ako već nije . Plenki i predsjednica se vjerojatno ponose tim dostignućem kao i nesposobne institucije truleks države .

VL
Avatar IgorBr
IgorBr
07:55 06.06.2019.

Ovo je samo rezultat ovog zakržljalog društva i pravosuđa koje smo si stvorili. U svakoj, ali svakoj iole normalnoj zemlji svijeta oni ne bi mogli ni ukrasti više od par milijuna prije bez da završe u zatvoru sa zabranom obavljanja sličnih poslova. Jedino u ovim propalim zemljama poput naše netko može preuzeti udrugu, oduzeti njezinim članovima pravo glasa, ukrasti nekoliko STOTINA MILIJUNA kuna, prevariti državu za DESETKE MILIJUNA kuna, i još uvijek nekažnjeno doći natrag u taj klub i nastaviti krasti. Nadam se da će pravomoćna presuda na jesen strpati obojicu dugo iza rešetaka, to je jedini način da ovo barem naizgled djeluje zdravo.

VL
Avatar tarana
tarana
07:42 06.06.2019.

Zorane na tvojoj su strani obitelj Corelone, Tattaglia, Clemenza, Barzini, Luca Brazi... i svojim obrazom jamče tvoju nevinost.

VL
PR
prigorka
08:36 06.06.2019.

jadno i zaslosno, da tragicnije ne moze biti , da se takve osobe slobodno setaju i vracaju u poziciju da mogu opet krasti

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:54 06.06.2019.

Došao pokupiti lovu zarađenu ove godine a onda opet kidnuti u S. Arabiju prije pravomoćne presude a sve u dogovoru i blagoslov Barišić - Z. Mamić tandema !

VL
JO
John80
08:10 06.06.2019.

Stvar je vrlo jednostavna, kako vlast u Hrvatskoj ne radi u korist hr građana, tako niti izvrsni odbor Dinama ne radi u korist navijača. Tako da se poklapaju interesi jednih i drugih, a to je osobno bogaćenje. Dio građana na zalost podrzava takav sistem, ali svemu dode kraj.

VL
DU
Deleted user
08:23 06.06.2019.

Odlučeno je da zoki odsluži kaznu društveno korisnim radom u dinamu. Zar je neko mislio da će se mamići samo tako odreći svoje omiljene igračke ???!!! .

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:03 06.06.2019.

Opet je ocevidno da ljevicari kojima je ideja "Sto gore to bolje" koji su uvjek na strani Beograda i "susenja (uspjesnih) mocvara" unistavanja Hrvatske ekonomije i drustva da su takvi uvjereni da je uspjesni Mamic los. Njima su neuspjesni Milanovic,, Radja, Obersnel, IDS, Mrk Tarac, Josipovic,Nas Hajduk ... nesto kvalitetno.

VL
KA
kajinx
13:28 06.06.2019.

Mrzitelji Hrvata i Hrvatske na aparatima. Sve je to nasatavak SFRJ politike protiv Dinama!

VL
SS
sokac sa drave
10:35 06.06.2019.

Hajduk se raspao na proste faktore bez izgleda oporavka iducih dvadeset godina a novinar koji sam priznaje da je okorijeli torcidas napada u cestim intervalima nas voljeni DINAMO.Necemo dopustiti ovima sto zive kod nas a mole Boga da kisa padaa u kamenjaru da nam ukradu voljeni klub.Drzavu su nam ukrali kako ono Dalija Oreskovic lijepo opisala ,necete lopovi kazemo mi isto kako kaze Mamic .Mi smo svi Mamici.Sto ne komentiras povratak lopova Brbica koji je uzimao Hajduku deset tisuca Eura u vrijeme kada Hajduk nije imao lipe u blagajni.A nu lopovi.

VL
VK
vječni krojf
10:59 06.06.2019.

Hrvoje Delač možeš ti pisati sta god hoćeš ali ti mnogi ili velika vecina nista ne vjeruje jer si grobar Dinama i HR nogometa općenito.Spominješ uspjeh repke,a cija je to momčad?da nisi previdio da je više od polovice igrača iziz Mamičevog kluba.Uspjeh repke tu ne moze igrati ulogu,to se može i reći kao bljesak repke i neće se tako brzo ponoviti.Rezultati poslije SP sve govore.Da se odluke u Dinamu donose to je normala,pogledaj današnju sjednicu Vlade koju ja upravo gledam.Svaki prijedlog prihvaćen jednoglasno bez riječi protiv ili neki ispravak.Zašto bi u Dinamu moralo drugacije biti,a o uspješnosti da ne govorimo.

VL
ON
ON
08:43 06.06.2019.

Inteesantno da da smo i na ovom primjeru slučaja Mamića i Dinama,opet podijeljenih mišljenja.Pola pola,kao i u svemu.Ona polovica koja podržava rabote Mamića to su vjerovatno domoljubi.Ljudi koji podržavaju nešto šta nas očito koči.Nažalost se može zaključiti da ih imaa puno.Druga opcija je da su jako utjecajni na sve ovo šta danas imamo u državi.Riba smrdi od glave.

VL
DU
Deleted user
07:39 06.06.2019.

a gdje su se to navijači vratili,na europskim utakmicama kad je dinamo bio konkuretan stalno je bilo publike. a i ovaj rezultat dinama u europi je ipak druga liga u odnosu na ligu prvaka,dinamo je u svakom svom razdoblju bioio bolji od 6-og kluba u belgij i turskoj i 8 og u slovačkoj. koliko je bilo gledatelja na utakmicama protiv intera,gorice,rudeša..........

VL
BL
bluesclues
08:25 06.06.2019.

najveci problem ove drzave je pravodudje, a pogotovo xskon po kojem nepravomocno osudjeni ispod 5 godina ne moraju u zatvor - pa padaju osude 4 godine i 11 mjeseci ( tako je i horvatincic osudjen na 4 godine i 100 mjeseci), a kriminalci ostaju na slobodi dok njihovi advokati pisu zalbe i razvlace postupke godinama...

VL
KA
kajinx
13:28 06.06.2019.

Mrzitelji Hrvata i Hrvatske na aparatima. Sve je to nasatavak SFRJ politike protiv Dinama!

VL
OK
okolokere
10:19 06.06.2019.

U zemlji u povijesti koje gotovo da i nema ugledne osobe koja nije bila proganjana, osuđivana i javno pljuvana dapače i bila zatvarana svako provincijalno piskaralo lako se priključuje hajkama i nasilju rulje! Čovjek koeg cijela nogometna Europa poštuje kao uglednog doajena zbog više decenijskog rada u sportu meta je besprizornih tipova. Može se V.L. i njegov Delač truditi kao i u slučaju "smjene" Nike Kovača koliko hoće no osim svojeg sramotnog traga i urlika rulje drugo mu neće uspjeti!

VL
Avatar dzambo
dzambo
08:06 06.06.2019.

Sve u svemi NIKAD VISE se nece vratiti ''slavni'' dani punog Maksimira i onoga navijanja i onakvih jakih utakmica....a ono ''sa strane'' uopste nije bilo vazno....ko vodi klub...koliko ''zestoko'' BG sprecava Dinamo da bude prvak....ZG Purgeri su i dalje odlicno igrali sa pratnjom punog Maksimira ili cak po 15-20 hiljada u Maksimiru cak i onda kad su bili 12 na tabeli od 18 klubova...bila su to vrimena kad je ''lova'' bila na zadnjem mjestu....novi sistem dolazi i ''kreira'' sve ono sto prije nije bilo bitno al sad je jako postalo bitno....i doguralo se do toga da je Maksimir polu prazan a sa druge strane Dinamo osvoio toliko titula za redom , u prvom timu 1-2 purgera igraju i uvijek su nekakvi problemi oko kluba...al tak je i kod drugih cak jos i gore....novi sistem...prvo lova pa tek onda Nogomet rasturio je veliku cetvorku ''ka beba zvecku''.....nikad vise na ovim prostorima nece biti vise gledalaca po tekmi ka prije a ni jakih klubova al ni igraca domacih...pa jel se ''drugi'' Mamic vraca nije bitno vise...Nogomet domaci rekao je ''laku noc'' na ovim prostorima jednom zauvijek...

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:08 06.06.2019.

sve je rečeno u članku!sve u svemu sramota!jad i bijeda!

VL
Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
10:11 06.06.2019.

Zoki ce kaznu odsluziti drustveno korisnim radom u Dinamu :D Formalno-pravno, sve je po zakonu :)

VL
DU
Deleted user
09:10 06.06.2019.

Udruga građana zvana Dinamo bi bila dobra ideja da nije paravan za udrugu građana koja se zove Coza Nostra. S kumom u Hercegovini. Gledao čovjek trilogiju pa umjesto Sicilije otišao malo bliže

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.