Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CENTAR LAKERSA

Povijesna večer Davisa u NBA ligi

Anthony Davis
Foto: Richard Mackson/REUTERS/PIXSELL
30.10.2019.
u 10:54

Dallas Mavericks su u gostima sa 109-106 svladali Denver Nuggetse, a  do pobjede su ih predvodili Tim Hardaway Jr. i Maxi Kleber s po 14 poena svaki

Sinoć su u NBA ligi odigrane tri utakmice, Atlanta Hawksi su izgubili od Miami Heata, LA Lakersi su bili bolji od Mempohis Grizzliesa, a Dallas Mavericksi od Denver Nuggetsa. 

Miami Heat je sa 112-97 pobijedio gostujuće Atlanta Hawkse koji su zbog ozljede ostali bez Traea Younga.

Najbolji strijelac utakmice bio je Atlantin John Collins s 30 koševa, a rookie Miamija Tyler Herro je 19 od svojih ukupno 29 koševa ubacio u drugoj četvrtini. Jimmy Butler je dodao 21 koš za Miami kao i Goran Dragić.

Young je ozlijedio desni zglob nešto manje od deset minuta prije kraja druge četvrtine nakon čega se više nije vraćao u igru.

LA Lakersi su kod kuće sa 120-91 nadigrali Memphis Grizzliese, a do pobjede ih je predvodio Anthony Davis s 40 koševa i 20 skokova u 31 minutu koliko je proveo na terenu. Memphis u zadnjih pet minuta i 37 minuta treće četvrtine nije zabio ni jedan koš. 

Davis je također postavio rekord kluba po broju realiziranih slobodnih bacanja, s linije je bio precizan 26 puta iz 27 pokušaja. LeBron James je dodao 23 koša uz osam asistencija za Lakerse, dok su kod Grizzliesa najbolji bili rookie Ja Morant sa 16 ubačaja i Jonas Valanciunas s 14.

Dallas Mavericks su u gostima sa 109-106 svladali Denver Nuggetse, a  do pobjede su ih predvodili Tim Hardaway Jr. i Maxi Kleber s po 14 poena svaki. Najbolji pojedinac Denvera bio je Paul Millsap s 23 koša i osam skokova, a Will Barton je dodao 19 koševa i 11 skokova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije