Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružne scene

Povici "Nož, žica, Srebrenica" prekinuli utakmicu BiH i Srbije

Nogometna lopta
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
11.03.2014.
u 21:36

Prema pisanju medija uvredljivo skandiranje čulo se već tijekom prvoga poluvremena kada je sudac utakmice Elvis Mujović prekinuo utakmicu na nekoliko minuta

Današnja prijateljska nogometna utakmica omladinskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije, koja je igrana u Modriči (BiH), prekinuta je radi skandiranja dijela navijača „Nož, žica Srebrenica“ i „Ubi Turčina“.

Prema pisanju medija uvredljivo skandiranje čulo se već tijekom prvoga poluvremena kada je sudac utakmice Elvis Mujović prekinuo utakmicu na nekoliko minuta. Sve je zapravo počelo u 34. minuti kada je Milan Gajić, reprezentativac Srbije, verbalno napao suca radi čega je i isključen. Odmah potom čuli su se i povici Ubi Turčina. Nakon sat vremena igre i ponovljenih uvredljivih i sramotnih povika Mujović je odlučio prekinuti utakmicu.

Poslije ovakvih scena rezultat utakmice je bio najmanje bitan, iako se navodi da je do prekida rezultat bio 0-0. Za sada ostaje nepoznato hoće li se igrati još jedna zakazana prijateljska utakmica između dvije reprezentacije. Ona je zakazana za dva dana i trebala bi se igrati u Gradačcu. Omladinska reprezentacija Srbije je aktualni prvak Europe u ovom uzrastu i prijateljske utakmice sa BiH trebale su označiti i početak priprema za nastup u kvalifikacijama za EP 2014. godine. Na klupi reprezentacije Srbije sada sjedi Veljko Paunović koji je na mjestu izbornika zamijenio Ljubinka Drulovića.

Komentara 4

DS
dino_saur
21:45 11.03.2014.

koji nepismeni novinar je ovo pisao?! ''utakmica trebala bi da se igra'' i ''utakmice trebale su da označe početak priprema'' zaslužuju momentalni otkaz!

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
07:25 12.03.2014.

uopce nije bitno kako je napisano,prvi znak ljudske neitligencije je taj da mu slova moraju bit tocno napisana da bi nesto razumiO.Kako bi ovi net lektori kao sta su dino sauer i ovaj ispod naucili citali npr hijeroglife?Kako bi naucili pricati u slengu ?Nikako i nemojte se pres...ti s tim pojmom pismenocu i ponavljati se.. Drugo..sta bi sad sve bosanci srbi i hrvati trebali zaboravit sta se desilo prije 20 godina?Trebamo se na silu voljeti ?i tu nasilnu ljubav opet pretvorit u rat?Bolje se iskreno mrzit nego lazno voljeti

OP
optimistican
22:59 11.03.2014.

Ma samo su prepisali članak sa nekog bosanskog ili srpskog portala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije