Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na San Siro
Povratak na članak

Potvrđuje li ova fotografija da Ibrahimović ipak stiže u Milan?

La Gazzetta dello Sport donosi informaciju da je dogovorena suradnja do kraja sezone uz opciju da ugovor bude produžen i na iduću natjecateljsku godinu

Komentari 1

NI
Nini istrijan
19:35 28.12.2019.

Vi izgleda kao da ste pali s Marsa!? Ibrahimovic je potpisao za Milan(citaj Corriere dello sport) i to 6 mjeseci za 3,5 mil eura i onda opcija(produzetak) od godine dana za 6 mil eura i ne samo to na njega se racuna da ostane u Milanu(u klubu) poslije zavrsetka aktivnog igranja sa nekom odredjenom funkcijom. On je prije dva mjeseca prodao stan u Milanu (5 mil eura) i vjerojatno sada trazi kucu jer je to njihov(obitelj) najomiljeniji grad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.