Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na San Siro

Potvrđuje li ova fotografija da Ibrahimović ipak stiže u Milan?

Zlatan Ibrahimović
Foto: instagram.com/iamzlatanibrahimovic
27.12.2019.
u 11:04

La Gazzetta dello Sport donosi informaciju da je dogovorena suradnja do kraja sezone uz opciju da ugovor bude produžen i na iduću natjecateljsku godinu

Zlatan Ibrahimović po svemu sudeći karijeru će ipak nastaviti u AC Milanu. Talijanski mediji naveliko pišu o tome, a u petak ujutro je i sam junak priče na Instagramu objavio fotografiju koja navodi na takav zaključak.

La Gazzetta dello Sport donosi informaciju da je dogovorena suradnja do kraja sezone uz opciju da ugovor bude produžen i na iduću natjecateljsku godinu.

Spominje se čak i iznos od 3,5 milijuna eura do lipnja, kao i mogućnost da će Ibrahimović za Milan nastupiti već 15. siječnja u kup ogledu protiv Spala.

Čeka se još samo službena potvrda... 

Foto: instagram.com/iamzlatanibrahimovic

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
19:35 28.12.2019.

Vi izgleda kao da ste pali s Marsa!? Ibrahimovic je potpisao za Milan(citaj Corriere dello sport) i to 6 mjeseci za 3,5 mil eura i onda opcija(produzetak) od godine dana za 6 mil eura i ne samo to na njega se racuna da ostane u Milanu(u klubu) poslije zavrsetka aktivnog igranja sa nekom odredjenom funkcijom. On je prije dva mjeseca prodao stan u Milanu (5 mil eura) i vjerojatno sada trazi kucu jer je to njihov(obitelj) najomiljeniji grad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije