Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR TITANA

Potvrđeno: Mayweather i Pacquiao potpisali ugovor za meč stoljeća!

Floyd Mayweather
Reuters (Ilustracija)
21.02.2015.
u 09:56

Uzevši u obzir da se borba razmatrala više od pet godina, nema sumnje kako će ovo biti jedna od najvećih borbi u povijesti, ne samo boksa, već svih borilačkih sportova.

Napokon je i službeno! Floyd Mayweather Jr. i Manny Pacquiao će se boriti 2. svibnja u Las Vegasu!

Vijest je u petak oko 1 sat iza ponoći otkrio Mayweather, a uz nju je objavio i fotografiju potpisanog ugovora.

Javnosti se obratio ovim riječima:

"Ono što je svijet čekao je napokon i dočekao. Mayweather vs. Pacquiao, 2. svibnja 2015. je rješena stvar. Obećao sam fanovima da ćemo dogovoriti ovo i dogovorili smo. 2. svibnja ćemo ispisati povijest. Nemojte propustiti! Ovo je ugovor potpisan od strane oba borca," napisao je Money, prenosi Fightsite.

Nakon nekoliko mjeseci 'natezanja', borba je konačno dogovorena. Floyd i Manny će za manje od tri mjeseca ukrstiti rukavice.

Uzevši u obzir da se borba razmatrala više od pet godina, nema sumnje kako će ovo biti jedna od najvećih borbi u povijesti, ne samo boksa, već svih borilačkih sportova.

Dodajmo da bi oba borca bi mogla zaraditi preko 100 milijuna dolara za ovaj meč.

>> UFC prvakinja napala ring djevojke: Posao im se svodi na nošenje grudnjaka i držanje kartica

Komentara 1

DU
Deleted user
17:51 25.02.2015.

MGM Las Vegas karte su vec u prodaji po cijeni: $ 3668 - $22750

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije