Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNO!

Potvrđen hrvatski transfer ljeta! Ante Rebić novi je igrač velikog Milana!

Ante Rebić
Foto: Screenshot/Instagram
1/7
02.09.2019.
u 19:32

Rebić već ima iskustva s talijanskim nogometom, igrao je za Fiorentinu i Veronu. Eintracht je tako ostao i bez trećeg vrhunskog napadača ovoga ljeta

Stigla je i službena potvrda - Ante Rebić potpisao je za Milan. Hrvatskog napadača u crveno-crne doveo je novi sportski direktor kluba Zvonimir Boban.

Rebić nije stigao ni na prvi trening reprezentacije zbog potpisa za talijanski klub.

Čekala se dugo potvrda transfera, a prvi uvjerljivi dokazi su bili dolazak Rebića u Milano i fotografija koja prikazuje kako Andre Silva, napadač Milana pozira u dresu Eintrachta. 

Rebić već ima iskustva s talijanskim nogometom, igrao je za Fiorentinu i VeronuEintracht je tako ostao i bez trećeg vrhunskog napadača ovoga ljeta. 

Luka Jović već se skrasio u madridskom Realu, a i West Ham je poslao zadovoljavajuću ponudu od 40 milijuna eura za Sebastiena Hallera.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

WH
WhiteDjango
19:44 02.09.2019.

Bravo i sretno Rebiću! Za mene imaš predispozicije da budeš najbolji strijelac kojeg je Hrvatska ikad imala. Nadam se da ćeš to uskoro i pokazati. Vjerujem u tebe. Pozdrav iz Varaždina.

JA
jatevolimdinamo
19:54 02.09.2019.

Sretno Ante

IN
Internazionale
22:54 02.09.2019.

Ovaj Milan je jadan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije