Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA KLUBA

Potres u Rijeci! Četiri nogometaša izbačena iz momčadi

Rijeka - Dinamo
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/2
13.11.2019.
u 17:24

"Odlukom sportskog direktora Srećka Juričića, HNK Rijeka više ne računa na usluge igrača Roberta Punčeca, Petra Mamića i Lorenca Šimića. Iz prve momčadi je udaljen i Zoran Kvržić"

Potres u Rijeci! Iz kluba su javili da su četvorica igrača više nisu članovi prve momčadi.

"Odlukom sportskog direktora Srećka Juričića, HNK Rijeka više ne računa na usluge igrača Roberta Punčeca, Petra Mamića i Lorenca Šimića. Iz prve momčadi je udaljen i Zoran Kvržić s kojim će se razgovor obaviti po njegovom povratku s reprezentativnih obveza. S obzirom da su svi spomenuti igrači ugovorno vezani s klubom njihov status će se definirati tijekom zimskog prijelaznog roka. Umjesto Zorana Kvržića dokapetan momčadi je Franko Andrijašević", poručili su iz kluba s Rujevice.

Punčec je stigao u Rijeku 2017. iz Union Berlina, Mamić je u Rijeci od lipnja 2018. kada je stigao iz zaprešićkog Intera, dok je Šimić na Rujevicu stigao ove sezone na posudbu iz Sampdorije. Kvržić je veteran u klubu, na Rujevici je od 2013. godine, uz dvije posudbe u Speziji i Šerifu.

Podsjećamo, Rijeka je za vikend pred svojim navijačima doživjela katastrofu i izgubila od Dinama s 5:0. Klub s Rujevice trenutačno je na petom mjestu lige. Nakon 14 kola skupili su 22 boda, a vodeći Dinamo im bježi 12 bodova.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar urbanjungle
urbanjungle
17:45 13.11.2019.

A da udaljite Armadu rađe. Oni su potjerali Bišćana.

ZO
zoranos
17:54 13.11.2019.

Trener koji radi promjenu sustava i mijenja totalno koncepciju usred sezone je netko tko nema pojma o sve ovome! Ja ne kažem da ideja Rožmana nije dobra, ali sada - pa nisu igrači roboti da odmah sve to skuže i počnu igrati kako je on to zamislio. Za to postoje pripreme. Evo zar nije Rožman mogao nastaviti tamo gdje je Biščan stao i sada eventualno ići u neke promjene kada je stanka ili još bolje na proljeće??? Ali kako netko reče bitno da se Armada vratila i eto vidjela 5 golova Dinama.

ST
Starotopoljanin
17:54 13.11.2019.

Tako vam i trba. Imali ste dobrog trnera sa kojim niste bil zadovoljni od kada vam je dosao, abio je najboljtrener za rijeku. Ona razularena armada, sada nek si grize muda, jer su ga oni potjerali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije