Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE U MANCHESTER

Potpuno zasluženo! Cristiano Ronaldo dobio nešto što "obični smrtnici" ne mogu

Cristiano Ronaldo Breaks International Goal Record
Global Imagens/ABACA/PIXSELL
02.09.2021.
u 21:16

Prilikom proslave drugog pogotka Cristiano Ronaldo je dobio drugi, parni žuti karton zbog kojeg ne može igrati u sljedećem kvalifikacijskom susretu (protiv Azerbajdžana 7. rujna).

Cristiano Ronaldo na briljantan način je zaključio kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP protiv Irske, tijekom srijede navečer.

Iako je Portugal na domaćem terenu gubio 0:1 sve do 89. minute Cristiano Ronaldo je u završnici zabio dva gola za preokret te ne samo pobjedu svoje momčadi. Naime, postao je apsolutni rekorder u povijesti po broju golova jednog igrača za reprezentaciju (111).

Prilikom proslave drugog pogotka Cristiano Ronaldo je dobio drugi, parni žuti karton zbog kojeg ne može igrati u sljedećem kvalifikacijskom susretu (protiv Azerbajdžana 7. rujna).

No, prije toga Portugal će odraditi prijateljski susret protiv Katara, domaćina idućeg Svjetskog prvenstva, tijekom subote, ali Cristiano Ronaldo neće sudjelovati ni u tom ogledu.

Naime, Portugal je Cristianu Ronaldo dozvolio da se odmah priključi svom novom (starom) klubu Manchester Unitedu gdje se vratio nakon dvanaest godina.

Od 2003. do 2009. Portugalac je u crvenom dresu Uniteda zabio 84 prvenstvena pogotka u 196 nastupa nakon čega je preselio u madridski Real i potom Juventus. Krug se zatvorio i Cristiano Ronaldo je ponovno na Old Traffordu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije