Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos na svadbi

Potjerali goste nakon golišavih fotki: Hrvač pobjegao u osamu, otac mladenke imao srčani

Foto: Instagram
01.09.2020.
u 14:32

Hrvač se razbjesnio te je uletio u prostoriju u kojoj je plesala njegova supruga te ju je pred svima povukao za kosu...

Svjetski prvak u hrvanju Zaurbek Sidakov prije nekoliko danas zaustavio je svoje vjenčanje usred tuluma te je potjerao sve goste zbog situacije koja je i više nego nesvakidašnja. Jedan od najboljih svjetskih hrvača se vjenčao s ljepoticom Madinom Pliyjevom, a usred ceremonije svim su uzvanicima počele dolaziti poruke na mobitel. Riječ je o golišavim fotografijama mladenke koja je tijekom vjenčanja optužena da je prostitutka.

Sidakov je u tom trenutku bio usred tradicionalnog plesa sa svojim prijateljima, dok je mladenka bila u prostoriji pored. Istog se trenutka razbjesnio te je uletio u prostoriju u kojoj je plesala njegova supruga te ju je pred svima povukao za kosu. Odmah je otkazao proslavu vjenčanja te je svih 500 gostiju potjerao kući, a Madina je ostala uplakana na podu dvorane. Prijatelji i rodbina su je odvezli u bolnicu zbog straha da je ozlijeđena. Njezini prijatelji odbacuju sve optužbe na njezin račun.

Pošiljatelj poruka prema jednoj teoriji je supruga Madininog ljubavnika koja je eksplicitne fotografije pronašla u njegovom mobitelu. No, drugi tvrde kako je riječ o fotografijama starima nekoliko godina, koje je Madina slala tadašnjem partneru, a sad su grubo zloupotrebljene.

Sidakova su, tvrde, nakon toga odveli s mjesta događaja kako ne bi napravio još veću nevolju. Hrvač je otada u osami, na planini, gdje uz trening pokušava smetnuti s uma što mu se dogodilo na svadbi. Zaurbekovoj majci je odmah pozlilo, a mladenkin je otac doživio srčani udar te je hitno prevezen u bolnicu.

Poznanici para tvrde kako se sve to dogodilo jer su se poznavali tek nekoliko mjeseci, a budući da su obje obitelji iznimno tradicionalne i konzervativne vjeruju kako su im ovime nepovratno okaljani ugled i čast. Madina bi pak, tvrde odvjetnici, sve mogla okončati uspješnom tužbom protiv onog tko je poslao sporne fotografije, ali i protiv svog nesuđenog supruga i njegove obitelji. 

Ključne riječi

Komentara 9

WW
walter wolf
15:07 01.09.2020.

dajte objavite i te fotografije od mlade da vidimo

DU
Deleted user
07:47 02.09.2020.

Opet ovi... opet ću ponoviti: i kad kupuješ rabljeno vozilo, najbolje je prije toga provjeriti kilometražu u ovlaštenom servisu. Ako ne, onda barem pitaš za pomoć nekog kolegu koji se malo bolje razumije u "stanje vozila". Ovdje je na prvi pogled vidljivo da je "vozilo" ulickano i ispolirano, a to često znači da je ispod ispolirane vanjštine izraubana olupina. Nadam se da "večernji egzekutor" ima malo smisla za sarkazam... .

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
19:16 01.09.2020.

"...tužbom protiv onog tko je poslao sporne fotografije, ali i protiv svog nesuđenog supruga i njegove obitelji. ..."___Zašto da tuži njega, pa nije se on slikal gol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije