Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barci Kup kralja

Potez Hrvata i srpskog trenera oduševio regiju: Ljubimo se tri puta?

Ante Tomić i Svetislav Pešić
Foto: Reuters/Pixsell
18.02.2019.
u 12:52

Srbijanski trener Svetislav Pešić donio je katalonskoj momčadi još jedan trofej koji je prvo proslavio s igračima na parketu

Hrvatski košarkaš Ante Tomić na svoj 32. rođendan bio je Barcelonin junak u finalu Kupa kralja. Kapetan katalonske momčadi zabio je 1,2 sekunde prije kraja produžetka pobjednički koš za 94:93.

Barcelona je tako drugi put u nizu osvojila naslov pobjednika Kupa kralja. Finale španjolskog kupa obilovalo je preokretima i uzbuđenjima.

Srbijanski trener Svetislav Pešić donio je katalonskoj momčadi još jedan trofej koji je prvo proslavio s igračima na parketu.

Zanimljiv detalj kamere su zabilježile kada je Pešić došao do našeg Tomića. Trener je zagrlio našeg košarkaša te su razmijenili poljupce.

Kada je srbijanski trener pokazao želju za još jednim poljupcem, Ante ga je uz osmijeh upitao: "Tri puta?"

Nakon što su razmijenili i treći poljubac obojica su se samo nasmijala...

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Komentara 42

Avatar Trica
Trica
13:37 18.02.2019.

U more sa njim :))

MI
Milan1
13:33 18.02.2019.

To su sportasi. Izvrsna reakcija Ante Tomića. Relaksirao je situaciju svojom sirinom i duhovitoscu. Bravo Ante...!

SS
sokac sa drave
13:22 18.02.2019.

Mnogi od nas hrvata ne razumiju Srbsko pozdravljanje sa tri puta.Mi se pozdravimo dva puta bez da ista u sebi kazemo.Srbi taj tri puta u sebi govore :Uime Oca,Sina i Duha svetoga.Meni osobno to ne smeta dapace krscanski je ciso logicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije