Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup kralja

Hrvat odlučio pobjednika, a Real zaprijetio istupanjem iz lige

Ante Tomić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.02.2019.
u 11:13

Finale španjolskog kupa obilovalo je preokretima i uzbuđenjima, a odgovornost u završnici preuzeo je kapetan Barcelone koji je na svoj 32. rođendan postao katalonski junak

Barcelona je pobjedom protiv Reala u produžetku s 94:93 drugi put u nizu osvojio naslov Kupa kralja. Trijumf katalonskoj momčadi donio je naš Ante Tomić 1,2 sekunde prije kraja produžetka.

Finale španjolskog kupa obilovalo je preokretima i uzbuđenjima, a odgovornost u završnici preuzeo je kapetan Barcelone koji je na svoj 32. rođendan postao katalonski junak.

>> Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

Madriđani vjeruju kako su suci odigrali važnu ulogu u njihovom porazu, te je za njih ovo bila najobičnija krađa.

- Suci su nas ponovno pokrali. Ovo je bila krađa, dvije godine u nizu - izjavio je Realov kapetan Felipe Reyes, a njegov suigrač je dodao:

- To je sramota, j....a sramota!

Realovci su složni kako suci nisu smjeli priznati odlučujući koš.

Radio Cope prenosi kako Realovo rukovodstvo traži od lige prizna kako su ih suci oštetili u finalu. U slučaju da se to ne dogodi razmotrit će mogućnost istupanja iz lige.

Komentara 3

JE
jensencolt
11:50 18.02.2019.

Tribali su zaprijetiti istupanjem iz lige zbog nedosuđenog prekršaja za Barcelonu 5 sekundi ranije!!!!!

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
12:54 18.02.2019.

I di bu ju onda igrali možda u ABA ligi ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije