Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆIH 11
Povratak na članak

Potencijalni sastav Hrvatske za Tursku: Dalić ima dvojbu oko Brozovića i novo rješenje u napadu

Izbornik Zlatko Dalić ima nekoliko dvojbi i razmišljanja koja Vam donosimo u nastavku

Komentari 16

Avatar white socks
white socks
11:38 27.03.2023.

Ivanušec je u bolnoj formi od cijelog ovog napada, ali on je iz Dinama, znači nema mjesta kod Dalića.

VL
KA
kažemja
10:53 27.03.2023.

Zašto Dalić uporno izbjegava Oršića? On na lijevom krilu a Perišić iza njega bila bi odlična kombinacija.Oršiću odgovaraju kontre a u Turskoj će sigurno biti prilike za to.

VL
DC
DC
14:28 27.03.2023.

Orsic i Perisic na lijevoj strani a Stanisic i Juranovic (krilo) na desnoj pa ce igra posebno u gostima dobiti na prodornosti. Svi govore da nemamo pravu spicu. Igramo u sirinu pa i da imamo centarfora to nebi nista promjenilo.

VL
DC
DC
14:44 27.03.2023.

Dalic Orsica nije stavljao da igra ni kad je igrao u zivotnoj formi. Na Euru protiv Spanjolaca nam je zamalo donio pobjedu protiv Spanjolaca u ono malo minuta kad je zamjenio forsiranog Rebica. Na svjetskom prvenstvu je bio kljucan igrac u ono malo minuta sto je igrao protiv Kanade i Brazila, a pobjedonosni gol za broncu da i ne spominjemo. Vlasic i Pasalic ne igraju u svojim klubovima ali unatoc mrsavom ucinku na svjetskom prvenstvu nisu upitni. Svi znamo zasto…

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:36 27.03.2023.

Stavi u repku cijelu momčad hajduka, to ti je ionako cilj.

VL
VE
Verwoerd
15:35 27.03.2023.

Znači, Šutalo će igrati opet iako je uz Juranovića bio uvjerljivo najgori igrač prije dva dana, paničari, gubi lopte bez ikakvog pritiska, boji se svoje sjene, cjepidlači itd. S druge strane opet se ne razmišlja o Lovri Majeru, i sadd se već može govoriti o tome da Dalić ima nešto protiv tog igrača, jer Lovro je svaki put kad je igrao za reprezentaciju ili kad je ulazio u igru donosio dimenziju više, nikad nije pokazao ni natruhu straha i panike, valjda je jedini igrač koji može snažno i precizno šutnuti loptu u gol s (polu)distance itd.

VL
SS
sokac sa drave
13:08 28.03.2023.

Bez brige evo Vlasica kod prve izmjene.

VL
SS
sokac sa drave
13:12 28.03.2023.

Varazdin je grad dinamovaca i Dalic bi trebao promjeniti paradigmu prema dinamu a posebno prema hajduku.

VL
DU
Deleted user
11:18 27.03.2023.

a zasto nema Vlasica

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.