Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulovile ga kamere

Neobična scena: Ćorić usred meča porazgovarao sam sa sobom

Borna Ćorić
Foto: Screenshot
1/4
25.10.2018.
u 19:32

Hrvatski tenisač nije otkrio o čemu je to sam sa sobom popričao, ali ma što god da si je rekao, djelovalo je. U nastavku meča je "okrenuo" Pouillea i izborio četvrtfinale.

Borna Ćorić odlično igra i u Beču. Izborio je četvrtfinale turnira, i to nakon što je u srijedu u 2. kolu svladao Francuza Lucasa Pouillea sa 4:6, 6:0, 6:4 poslije dva sata igre.

Istina, dosta se mučio u prvom setu, pa je u jednom trenutku potražio savjet stručnjaka i porazgovarao sam sa sobom. Ulovile su to i kamere, te se hrvatski tenisač u četvrtak na svom profilu na Instagramu dobro našalio.

"Ne razgovaram uvijek sam sa sobom, ali kada to činim, odgovaram", napisao je na Instagramu, čime je nasmijao brojne pratitelje profila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don't always talk to myself, but when I do, I talk back Thanks for this gold @tennistv

Objavu dijeli Borna Coric (@bornacoric)

Iz snimke nije najjasnije u kojem se trenutku Ćorić zapričao, ali ne bi začudilo da se to dogodilo upravo u prvom setu tijekom kojeg je uspio spasiti pet break lopti, ali i potom izgubiti servis za 4:6.

Bilo kako bilo, hrvatski je tenisač projurio kroz drugi set (6:0), a odlično se postavio i u trećem. Kod 3:3  je napravio break i potom rutinski zaključio meč.

U četvrtfinalu Ćorić će igrati protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona s kojim ima omjer 1:3
 



 


 

Ključne riječi

Komentara 5

DE
deda1234
21:19 25.10.2018.

A dobro je nisam jedini koji prica sam sa sobom

Avatar poljicanin
poljicanin
09:09 26.10.2018.

Bitno je da mu je pomoglo!

ID
ID72
20:17 25.10.2018.

kažu da je profesionalni sport nezdrav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije